Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ΡΕΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Πανζουρλισμός των «ρεντς» με το τραγούδι του Τσιμίκα (video)

Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίβερ...

Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γερμανός τεχνικός για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνονται στη «μάχη» του τελικού για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Μετά την ενδεκάδα των Μαδριλένων, οι «ρεντς» πήραν σειρά και γνωστοποίησαν τους «εκλεκτούς» ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – Ντίας, Μανέ, Σαλάχ

.....................................................................................

Τους έντεκα «εκλεκτούς» για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ γνωστοποίησε η ομάδα της Μαδρίτης.

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ έχει φτάσει. Στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η σέντρα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «μερέγχες» να κάνουν γνωστή την ενδεκάδα τους.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Κάρλο Αντσελότι:

Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι εξής:

Λουνίν, Μαρσέλο, Νάτσο, Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Ίσκο, Λούκας, Αζάρ, Ασένσιο, Μπέιλ, Ροντρίγκο και Μαριάνο.

....................................................................................

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ παραληρούν με το τραγούδι προς τον Έλληνα μπακ, λίγη ώρα πριν το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μεγάλος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη πλησιάζει και οι φωνές των φιλάθλων της Λίβερπουλ ακούστηκαν σε όλο το Παρίσι με τα τραγούδια προς άπαντες τους ποδοσφαιριστές τους. Απ’ αυτά, δεν μπορούσε να απουσιάζει και το αντίστοιχο τραγούδι για τον Κώστα Τσιμίκα.