Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ξεκίνησαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης» (εικόνες& βίντεο)

  Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη στον οποίο και είναι αφιερωμέ...

 

Παρουσία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντούρη στον οποίο και είναι αφιερωμένοι ξεκίνησαν οι αγώνες ιστιοπλοΐας «KIVERI Sailing Trophy 2022 Τάσος Μπουντούρης» »

"Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας από τους στόχους της Δημοτικής μας αρχής ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει στο δήμο ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όφελος του Αθλητισμού, του Τουρισμού και της Τοπικής Οικονομίας," τόνισε ο Δ. Καμπόσος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου για την έναρξη των αγώνων βρέθηκαν στο Κιβέρι οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας Β. Σιδέρης, Γ. Μαντζούνης και Α. Λυμπέρης, οι Αντιδήμαρχοι Άργους- Μυκηνών Δ. Κρίγγος και Χ. Πετσέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού Νίκος Δελής,οι πολιτεύτριες Ελένη Παναγιωτοπούλου και Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού και της ΔΕΥΑΑΡ-Μ.  Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει τον Αθλητισμό και φιλοδοξεί οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες να γίνουν θεσμός στην περιοχή μας.

Βίντεο δήλωση του αντιδημάρχου 'Αργους Μυκηνών, Δημήτρη Κρίγγου https://youtu.be/-YGbeUfqNFw

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)