Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: Γεωργιάδης και Σταϊκούρας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Παρουσία των υπουργών Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταΐκούρα, Ανάπτυξης, κ.Άδωνι Γεωργιάδη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, γε...

Παρουσία των υπουργών Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταΐκούρα, Ανάπτυξης, κ.Άδωνι Γεωργιάδη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, γενικών γραμματέων Υπουργείων, βουλευτών και εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, της τοπικής αυτοδιοίκηση Αργολίδας και 180 συνέδρων επιχειρηματιών από όλη τη χώρα, συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ.Γιάννης Μασούτης, στην κεντρική του ομιλία ανέφερε ότι “θα συνεχίσουμε ως επιμελητήρια να διεκδικούμε παρεμβάσεις μέσα στα δημοσιονομικά πλαίσια, ώστε η πολιτεία να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα από τις αλλεπάλληλες κρίσεις”. 
Η Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε., στην Αργολίδα είναι μία από τις πολυπληθέστερες που έχουν γίνει. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος ενημέρωσε πως συμμετείχαν τα 56 από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας ,180 σύνεδροι και περισσότεροι από 300 επισκέπτες ήρθαν στην Αργολίδα για τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. .