Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επίσημο: Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι ο Έρλινγκ Χάαλαντ

  Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε και επίσημα την... βόμβα με την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρντμουντ, με το συνολικό d...

 Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε και επίσημα την... βόμβα με την μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρντμουντ, με το συνολικό deal να φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ! Οι ''πολίτες'' ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Νορβηγού επιθετικού το απόγευμα της Τρίτης και προσθέτουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν εκ των κορυφαίων σέντερ φορ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και μάλιστα σε εξαιρετική ηλικία, καθώς το ''κανόνι'' από την Σκανδιναβία έχει γεννηθεί το 2000.

Ο γερμανικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 30 αφορούν τους εκπροσώπους του παίκτη και τους μεσάζοντας σε αυτή την σπουδαία μεταγραφή.

Ο Χάαλαντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, θα βλέπει στον λογαριασμό του 470.000 ευρώ την εβδομάδα και φυσικά ανήκει στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους της Premier League. Ο διεθνής άσος μετρά 85 γκολ σε 88 παιχνίδια με τους Βεστφαλούς και θα ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα, την 1η Ιουλίου.

naftemporiki.gr