Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ταράζει τα νερά η νέα υποψηφιότητα στο Δήμο Ναυπλιέων - Νομικός με πολύχρονη εμπειρία - Μούδιασμα στην Παράταξη Κωστούρου

  Αυτό που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, είναι ότι ούτε ο Δημήτρης Κρανιάς, ούτε ο Γιώργος Διδασκάλου θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το ...

 

Αυτό που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής, είναι ότι ούτε ο Δημήτρης Κρανιάς, ούτε ο Γιώργος Διδασκάλου θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Ναυπλιέων.

Οι φήμες που φούντωσαν από βραδινό δημοσίευμα, φαίνεται να επιβεβαιώνονται, ο νέος υποψήφιος είχε φροντίσει εδώ και καιρό να κρατήσει κρυφή την προετοιμασία για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας, γνωρίζοντας ότι ο Δημήτρης Κωστούρος είναι ένας σκληρός αντίπαλος, που περιμένει να αντεπιτεθεί.

Έτσι, καμιά διαρροή δεν έγινε από το στρατόπεδό του και οι πληροφορίες λένε ότι πολλά σημαντικά στελέχη και άνθρωποι με γνώσεις και εμπειρία, βρίσκονται στο πλάι του.

Οι τελευταίες κινήσεις Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, αλλά και μελών της παράταξης Κωστούρου, δεν είναι άσχετες με το εγχείρημα, που στόχο έχει να αλλάξει τα πάντα στη λειτουργία του Δήμου και τις πρακτικές της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Η ArgolidaMagazine γνωρίζει το όνομα, την ιδιότητα και τα πρόσωπα που αποτελούν τον κορμό της νέας παράταξης, δεσμευόμαστε όμως και για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Υ.Γ. Ήρθαμε σε επαφή το Σαββατοκύριακο και με το Δημήτρη Κρανιά και με το Γιώργο Διδασκάλου και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να διεκδικήσουν τη Δημαρχία Ναυπλίου.