Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέα δημοπρασία για το ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου μετά την ακύρωση της προηγούμενης

 Μετά την ακύρωση της προηγούμενης δημοπρασίας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην θέση Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου, το Δημοτικό Λιμενικ...

 Μετά την ακύρωση της προηγούμενης δημοπρασίας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στην θέση Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου με απόφασή του προχωρά σε νέα δημοπρασία.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Ναύπλιο στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου (Ηρακλέους 4) την 11η Ioυνίου 2022 ημέρα …Παρασκευή και ώρα 10,00 π.μ.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί πλειοδότης 'η η προσφορά κριθεί ασύμφορη η δημοπρασία επαναλαμβάνεται την 18η Ιουνίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα …10,00.. π.μ. στον ίδιο τόπο ίδια ώρα και με τους αρχικούς όρους. 

Ως πρώτη προσφορά του ανταλλάγματος ορίζεται το ποσό των 20.000,00 ευρώ ετησίως, το οποίο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο με προσαύξηση ίση με 1 %. Το ετήσιο αντάλλαγμα πλην του πρώτου έτους θα καταβάλλεται σε δώδεκα ίσες μηνιαίες δόσεις, εκάστη των οποίων εντός του Α 5νθημέρου κάθε μήνα.

2. Για το πρώτο έτος ο παραχωρησιούχος για την έκδοση αδείας λειτουργίας θα προκαταβάλλει το επιτευχθέν ετήσιο αντάλλαγμα . Υποχρεούται δε εντός τριών μηνών από την κοινοποίηση σε αυτόν της έγκρισης παραχωρησης να εκτελέσει όλα τα έργα που αναφέρονται στο άρθρο 5 παρ. 1

Ολόκληρη η απόφαση με την προκήρυξη και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για συμμετοχή στη δημοπρασία