Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ποιοι εκλέχτηκαν από την Πελοπόννησο στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ποιοι προηγούνται σε όλη τη χώρα

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης εξελέγη πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές τη...

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης εξελέγη πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Στη νέα Κ.Ε. του κόμματος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκλέγονται κατά σειρά (ελήφθησαν υπόψη οι ποσοστώσεις 50% για τις γυναίκες και για τα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας):

Αλέξης Χαρίτσης,

Σταύρος Αραχωβίτης,

Γιώργος Δέδες,

Φάνης Κουρεμπές,

Χρήστος Στάικος,

Αγγελίνα Χατζοπούλου,

Γιώργος Ψυχογιός,

Στέλλα Καρλαύτη,

Παναγιώτα Κοζομπόλη,

Περικλής Λαμπρινός,

Μαρία Θελερίτη,

Αγγελική Ταυλαρίου,

Χαρά Κιουρή,

Τζένη Δημητρακοπούλου.

Στην Αργολίδα, από τους 30 υποψηφίους που συμμετείχαν οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς ήταν οι Χατζοπούλου 231, Παπαϊωάννου 219 και Γκιόλας 198, από τους οποίους εκλέγεται μόνο η πρώτη Αγγελίνα Χατζοπούλου, η οποία ήλθε πρώτη και σε σταυρούς από τις γυναίκες υποψηφίους στην Πελοπόννησο.

Μέχρι στιγμής και ενώ δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα προηγούνται σε ψήφους η Έφη Αχτσιόγλου με δεύτερο τον Διονύση Τεμπονέρα ενώ στη δεκάδα βρίσκονται η Ρένα Δούρου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Νίκος Παππάς, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Παύλος Πολάκης ήρθε πρώτος στην περιοχή της Κρήτης.