Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C θα διεξαχθεί το 2023 στην Κόρνθο

  Στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο της Κορίνθου, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C που θα δ...

 Στην συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο της Κορίνθου, για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο το 2023, συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Μιλώντας η αντιπεριφερειάρχης, στην εν λόγω συνέντευξη -στην οποία μίλησαν επίσης ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος της P.S.C Vitaly Cryushin, ο ομόλογός του της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Αθανάσιος Παπαγεωργίου και ο διευθυντής αγώνων του Σκοπευτικού Ομίλου Κορίνθου Ιωάννης Κελαΐδάκης- μετέφερε τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και εστίασε στην τοποθέτησή του σχετικά με το αμέριστο ενδιαφέρον της Περιφέρειας -και του ιδίου προσωπικά- για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο περιφερειάρχης επιδιώκει την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών ώστε να υποδεχθεί ο χώρος του Πεδίου Βολής Κορίνθου, ένα τέτοιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός.

Επιπρόσθετα, μετά την τοποθέτηση του Vitaly Cryushin όσον αφορά το ενδεχόμενο να τελεσθούν στην Κόρινθο οι Παγκόσμιοι Αγώνες Σκοποβολής, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθ. Κόρκα δήλωσε ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να είναι αρωγός αυτής της διοργάνωσης.