Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πρεμιέρα στην “OPAP Arena” με Ιωνικό - Η ΑΕΚ θα δώσει το “παρθενικό” της παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 3 Οκτώβρη απέναντι στους Νικαιώτες

  Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει το “παρθενικό” της παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 3 Οκτώβρη απέναντι στους Νικαιώτες, ενώ το πρώτο ντέρμπι θ...

 Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει το “παρθενικό” της παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 3 Οκτώβρη απέναντι στους Νικαιώτες, ενώ το πρώτο ντέρμπι θα είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 30 του ίδιου μήνα.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι έτοιμοι να μπουν στο νέο τους γήπεδο και όλα δείχνουν ότι η αναμονή 19 ετών θα λάβει τέλος στις 3 Οκτωβρίου, 20:00 το απόγευμα, απέναντι στον Ιωνικό. Στις τάξεις της “Ένωσης” περιμένουν αυτή την ημερομηνία… πως και πως, προκειμένου να αγωνιστεί η ομάδα στο νέο της σπίτι.

Παράλληλα δεν είναι μακριά και η ώρα που θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι στην “OPAP Arena”. Στις 30 Οκτωβρίου θα… κοντραριστούν οι δύο “δικέφαλοι”. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 το απόγευμα, για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

https://www.ertsports.gr/