Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ευχαριστήρια επιστολή της ΤΟΜΥ Ναυπλίου

  Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κ.Υ. Ναυπλίου πραγματοποίησε δράσ...

 


Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κ.Υ. Ναυπλίου πραγματοποίησε δράση με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

 Την Παρασκευή 15/03/2024, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, πλησίον Δημαρχείου , η Διεπιστημονική ομάδα  της ΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ.Ναυπλίου ενημέρωσε τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην δράση σχετικά με τις επιδημικές διαστάσεις της Παχυσαρκίας σε ενήλικες και παιδιά.. Διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας και δόθηκαν συμβουλές διατροφής από τον Εθνικό Διατροφικό Οδηγό για όλες τις ηλικίες. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε αξιολόγηση σωματικού βάρους (ΒΜΙ) σε όσους το επιθυμούσαν. Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στη δράση μας. Επίσης εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στο Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του χώρου, ο οποίος στέκεται αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων δράσεων.

Ο Συντονιστής της
ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου

Μπόμπος Γεώργιος