Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αξιοπρεπής εμφάνιση και ήττα 0-2 για την Κορωνίδα Κοιλάδας παρά τις δυσκολίες και την ιδιομορφία του παιχνιδιού

  Ακόμη μια νίκη για τον ΑΠΟ Ρούφ, η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας και την Κορωνίδα Κοιλάδας, που ως γνωστόν παρατάχθη...

 

Ακόμη μια νίκη για τον ΑΠΟ Ρούφ, η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας και την Κορωνίδα Κοιλάδας, που ως γνωστόν παρατάχθηκε με τον Γιάννη Νενεκούμη στον πάγκο, στη θέση του Θανάση Τσιρόπουλου.

 Μία ακόμη μεστή εμφάνιση από μια ομάδα που δείχνει αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοσή της, έχει καλούς παίκτες, ξεκάθαρες τακτικές επιλογές ενώ το ότι κερδίζει με πανομοιότυπο τρόπο, αποδεικνύει ότι δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη ψηλότερη θέση της βαθμολογίας.

  Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, αντέδρασαν αμέσως μετά το 0-1, που έγινε πολύ γρήγορα, δεν έδειξαν σημάδια πανικού και χαλαρότητας, ενώ στο β' ημίχρονο κέρδισαν και τις εντυπώσεις με τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι. Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, να πετυχαίνεις τόσο γρήγορη ανασύνταξη των δυνάμεών σου και να στέκεσαι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με μια εμφάνιση που δεν απογοήτευσε. Οι πιο πολλές ομάδες στη θέση της Κορωνίδας, θα είχαν δείξει σημάδια αποσύνθεσης.

  Στο παιχνίδι, το διάβασμα που είχε κάνει ο νέος προπονητής, φάνηκε να ανατρέπεται από το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων. Σε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μάντζιος βγήκε λίγο πλάγια και έκοψε αμέσως τη μπάλα προς την περιοχή, όπου ο επερχόμενος συμπαίκτης του άνοιξε στο 6ο λεπτό το σκορ. Η αντίδραση της Κορωνίδας απέφερε ένα δοκάρι -για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή- από τον Παπαϊωάννου στο 25', ενώ λίγο αργότερα, ο Κιοσσές καθυστέρησε όσο χρειάστηκαν οι αμυντικοί για να τον κόψουν, ενώ ήταν σε θέση βολής, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ότι δεν πέτυχαν οι της Κοιλάδας, το πέτυχαν οι παίκτες του Ρουφ, όταν στο 38' μετά από σέντρα από τα δεξιά, με σουτ έγινε το 0-2.

  Στο β' ημίχρονο, η αρχική διάταξη του 4-4-2 άλλαξε και έγινε 3-5-2. Αυτό σε συνδυασμό με το ανέβασμα των Μπάζου και Κοτσοβού στη μεσαία γραμμή έδωσε άλλη μορφή στο παιχνίδι και η Κορωνίδα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η εικόνα άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν και τα κατάφεραν αφού με κλειστή την άμυνά τους, το να δεχτούν τέρμα είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλους σχεδόν τους αντιπάλους τους στον όμιλο.

 Το παιχνίδι τελείωσε με μια σχετική ικανοποίηση για τους φίλους των γηπεδούχων, που είδαν την ομάδα τους να στέκεται αξιοπρεπώς για μία ακόμη φορά, σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, στο οποίο συμμετέχουν άλλωστε για πρώτη φορά.

Κορωνίδα Κοιλάδας: Αλευράς- Κοτσοβός- Σαμαράς- Οψιμούλης Γ. - Κιοσσές - Σελλής- Παπαϊωάννου- Μπακατσέλος (46' Οψιμούλης Αρ)- Ίλτσι 60' Μπάζος) - Μπιτζής - Σαλταπίδας (89' Καράϊ). 

*Φωτό αρχείου