Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Τάκης Ζερβόπουλος πάντα μέσα στα γήπεδα και κοντά στα ποδοσφαιρικά "παιδιά" του

Παλιές αγάπες, σημερινοί -ξαφνικοί- έρωτες. Ο διαχρονικός Τάκης Ζερβόπουλος, ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο φροντιστής του Πανναυπ...

Παλιές αγάπες, σημερινοί -ξαφνικοί- έρωτες. Ο διαχρονικός Τάκης Ζερβόπουλος, ο οποίος για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο φροντιστής του Πανναυπλιακού από τη δεκαετία του '50 (!) αγκαλιά με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Μανιάτη.

  Ο κυρ Τάκης, για τους μυημένους στην ιστορία του Πανναυπλιακού, είναι κάθε  μέρα στο γήπεδο ανασαίνοντας τον αέρα των αποδυτηρίων, εκεί που έχει ζήσει πάνω από 65 συνεχόμενα χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που , όπως πολλές φορές καμαρώνει, γνώρισε από κοντά και έζησε πλάϊ σε μεγάλες δόξες του Συλλόγου, ενώ η μνήμη του κατακλύζεται από συγκλονιστικές στιγμές και αμέτρητες εμπειρίες.

  Με το Δημήτρη Μανιάτη, με τον οποίο προυπήρξαν συνεργάτες και στο παρελθόν, συνδέεται με αληθινά αισθήματα αγάπης. Ο κυρ Τάκης αγαπάει όλα τα παιδιά που πέρασαν από τον Πανναυπλιακό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αλλά ο Δημήτρης είναι μέσα στην καρδιά του.

  Ελάχιστοι, για να τον πειράξουν, τον λένε "μαυρόγατα". Ο ίδιος όμως, ισχυρίζεται ότι έκανε ειδικά "βουντού" μόνο για τους αντιπάλους του Πανναυπλιακού, πράγμα που επιβεβαιώνουν όσοι έπαιξαν στον ιστορικό Σύλλογο του Ναυπλίου.

 Υ.Γ. : Ο Δημήτρης Μανιάτης δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του, αφού ταλαιπωρείται εδώ και λίγο καιρό από τραυματισμό.