Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρών στο ντέρμπυ της Ερμιονίδας ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος

  Foto: Sport- Ermionida   Δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας το χτεσινό τοπικό ντέρμπυ στο γήπεδο του Κρανιδίου, ανάμεσα στην Ένωσ...

 

Foto: Sport- Ermionida

 Δεν άφησε ασυγκίνητο τον Δήμαρχο Ερμιονίδας το χτεσινό τοπικό ντέρμπυ στο γήπεδο του Κρανιδίου, ανάμεσα στην Ένωση Ερμιονίδας και την Κορωνίδα Κοιλάδας.

 Ο Γιάννης Γεωργόπουλος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, η κατάσταση του οποίου αξίζει να αναφερθεί ότι είναι  εξαιρετική, για να παρακολουθήσει το ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι. Το ματς κύλησε ομαλά, το θέαμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και συγκεντρωσε την προσχή όλων μέχρι το τέλος.

  Πολλά βλέμματα ήταν στραμμένα στις αντιδράσεις του  δημάρχου, μιας και ο γιος του είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κορωνίδας.Ο δήμαρχος όμως ήταν εκεί ως απλώς φίλαθλος και όχι ως οπαδός, μιας και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν την περιοχή του στην ανώτερη κατηγορία και αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο της Ερμιονίδας με τον καλύτερο τρόπο.

  Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι κρατά ίσες αποστάσεις και από τις δύο ομάδες, φροντίζει αυτές να εξυπηρετούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο ενώ όταν χρειάζεται, είναι ενεργά στο πλευρό τους.

  Ίσως θα πρέπει να μελετηθεί η σωστή αντιμετώπιση των ομάδων από τον δήμαρχο, γιατί πολλές ομάδες θεωρούν ως "υποχρέωση" των τοπικών αρχόντων να ενισχύουν με κάθε τρόπο τα Σωματεία, πέραν των συμβατικών παροχών.