Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ανησυχία και φόβος από την Κορωνίδα Κοιλάδας για την διαιτησία της Κυριακής στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ

  Πριν ακόμη αναγνωσθούν καλά- καλά οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και γίνουν γνωστά τα ονόματα τους...

 

Πριν ακόμη αναγνωσθούν καλά- καλά οι διαιτητές των αγώνων της Κυριακής στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και γίνουν γνωστά τα ονόματα τους, η είδηση πως το εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον ΠΑΟ Ρουφ θα διευθύνει τριάδα από τη Λακωνία, δημιούργησε εύλογο προβληματισμό και ανησυχία στους διοικούντες την ομάδα της Ερμιονίδας.

  Με σχετική ανακοίνωση η Κορωνίδα, εκφράζει τους φόβους τους για την έκβαση του αγώνα της Κυριακής, αφού οι διαιτητές κατάγονται από το νομό Λακωνίας, ο οποίος έχει δύο ομάδες στην ίδια κατηγορία οι οποίες παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ τονίζεται το γεγονός ότι ακολουθεί το παιχνίδι μέσα στο Γύθειο.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορωνίδας Κοιλάδας:

Η Κορωνίδα Κοιλάδας έπειτα από τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ για την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στη Γ Εθνική Κατηγορια , με έκπληξη διαπίστωσε πως η τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνει το παιχνίδι της ομαδας μας είναι από τη Λακωνία.

Την ίδια στιγμή που 3 ομάδες του νόμου Λακωνίας έχουν τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα με την ομάδα μας κι επίσης την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύουμε να αγωνιστούμε στο Γυθειο !

Ευχομαστε κι ελπίζουμε σ έναν αγώνα ζωής και θανάτου την Κυριακή , να κυλήσουν όλα ομαλά..!
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας