Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τον ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται η Κορωνίδα Κοιλάδας - Τι σκέφτεται ο Νενεκούμης

  Τον ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται αύριο Κυριακή η Κορωνίδα Κοιλάδας, σε μια προπάθεια ανασύνταξης, μετά την αλλαγή προπονητή, η οποία αξίζει να σημε...

 

Τον ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται αύριο Κυριακή η Κορωνίδα Κοιλάδας, σε μια προπάθεια ανασύνταξης, μετά την αλλαγή προπονητή, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιήθηκε μετά από επιθυμία του Θανάση Τσιρόπουλου και δεν ήταν απόφαση της Διοίκησης. 

  Η Αθηναϊκή ομάδα κατεβαίνει για τρίτη - και φαρμακερή- φορά στην Αργολίδα. Θάλεγε κανείς πως μας έχει πάρει τον αέρα, αφού στις δύο προηγούμενες πέρασε νικηφόρα τόσο από την δύσκολη έδρα της Ένωσης Ερμιονίδας με 1-0, όσο και την έδρα του Ναυπλίου, που νίκησε και πάλι με 2-1. Θεωρείται από τις πολύ καλές ομάδες του ομίλου, που παίζει όχι ιδιαίτερα θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά στοχεύει στο αποτέλεσμα με αρκετά "κυνικό" τρόπο. Η αξία των ποδοσφαιριστών του σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, έχει φέρει μέχρι στιγμής αρκετά θετικά αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να δούμε και αύριο, το γήπεδο της Κοιλάδας.

  Η Κορωνίδα επιζητά μία νίκη που θα σήμανε αναθέρμανη των όποιων ελπίδων της. Όπως δήλωσε και ο νέος της προπονητής, Γιάννης Νενεκούμης, "τίποτα δεν τελειώνει πριν το οριστικό σφύριγμα της λήξης", δίνοντας αμέσως το σύνθημα της αντεπίθεσης, μέχρι να εξαντληθεί και μαθηματικά, κάθε πιθανότητα.

  Τακτικά, το παιχνίδι θεωρείται απίθανο να κρύβει εκπλήξεις. Το Ρουφ, θα ακολουθήσει τη γνωστή του τακτική. Η Κορωνίδα, αν θέλει να κερδίσει πρέπει να "ανοίξει" το παιχνίδι της και να παίξει φουλ επιθετικά. Όμως κάτι τέτοιο θα ήταν βούτυρο το ψωμί των Αθηναίων. Κι ο Νενεκούμης δεν χαρακτηρίζεται από "αφέλεια" ούτε και παρορμητισμό. Θα διαβάσει προσεκτικά το παιχνίδι και θα ρισκάρει τη στιγμή που πρέπει. Άλλωστε, σαν εξαιρετικός και σε θέματα φυσικής κατάτασης, γνωρίζει ότι καμία ομάδα, αυτή την περίοδο και υπό τις συνθήκες που υπήρξε η επάνοδος τους αγώνες, δεν μπορεί να ακολουθήσει γρήγορο ρυθμό και με διάρκεια.

  Το μειονέκτημα του ελάχιστου χρόνου προετοιμασίας του παιχνιδιού, επιτρέπει όμως και ρίσκα. Στην κατάταση που βρίσκεται η Κορωνίδα, κανείς δεν θα προσάψει ευθύνες ούτε στον προπονητή ούτε στους παίκτες. Με δύο προπονήσεις, έχοντας να αντιμετωπίσει κανείς ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, δεν έχει την πολυτέλεια για πολύπλοκες σκέψεις και αναλύσεις. Ένα πλάνο επίθεσης, και όταν χρειαστεί αρκετό ρίσκο. Αν κερδίσει, η εμπιστοσύνη όλων θα απογειωθεί. Αν δεν συμβεί αυτό, όλοι θα εκτιμήσουν μια τίμια προσπάθεια με ένα ξεκάθαρο στόχο.