Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κάλεσμα Πολιτισμού από το ΔΟΠΠΑΤ στη σημερινή συνάντηση πολιτιστικών φορέων του Δήμου Ναυπλιέων

  Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και τα μέλη τους Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς α...

 


Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και τα μέλη τους Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς αλλά και σε όποιον έχει κάτι να προτείνει για τον Πολιτισμό, σε αποψινή συνάντηση στο θεατράκι του ΟΣΕ, συζήτησαν το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες των δραστηριοτήτων, που δειλά δειλά ξεκινούν.

Πρόθεση του ΔΟΠΠΑΤ για τη φετινή ιδιαίτερη χρονιά, λόγω των γιορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821,  είναι να ενεργοποιηθεί όλο το πολιτιστικό δυναμικό του Δήμου, Φιλαρμονική, Χορωδίες, Θέατρο, Χορός, Εικαστικά, Σύλλογοι, Όμιλοι, ώστε και να τιμηθεί η επέτειος, αλλά και να ξανα-ζωντανέψει, γιατί όχι να αναγεννηθεί ο τοπικός Πολιτισμός, ο οποίος είχε αφεθεί τα τελευταία χρόνια στην τύχη του.

Αν κρίνουμε από τη συμμετοχή τα πράγματα μάλλον είναι αισιόδοξα, θα περιμένουμε να δούμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τις συμμετοχές όσων ενδιαφέρονται να προβάλλουν τη δουλειά τους, την άποψη τους, τις δημιουργίες τους, τον τόπο τους.

Το αρχικό πλάνο με τις βασικές ημερομηνίες εκδηλώσεων, σε συνεννόηση και με την Επιτροπή 2021, ανακοινώθηκε από την κυρία Ράλλη, μαζί με κάποιες ενδιαφέρουσες δράσεις που θα σηματοδοτήσουν και την ιδιαίτερη παρουσία του Ναυπλίου, στον αγώνα και στο σήμερα.

Κάτι που είναι παρήγορο και φαίνεται ότι από δω και μπρος θα ακολουθεί ο ΔΟΠΠΑΤ, είναι ότι έχει ήδη αποφασιστεί το βάρος των όποιων εκδηλώσεων και η προβολή τους, να πέσει στο ντόπιο πολιτιστικό δυναμικό.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί μετά και τη νέα ΚΥΑ που αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα, οπότε θα γίνουν γνωστοί και οι περιορισμοί που θα υπάρξουν.