Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση των αγώνων KUNG FU 2021 «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση»

   Mε μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικό αριθμό συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε η διοργάνωση "ΚUNG FU 2021 -200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑ...

 





 Mε μεγάλη επιτυχία και εξαιρετικό αριθμό συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε η διοργάνωση "ΚUNG FU 2021 -200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΣΟΪ ΛΗ ΦΑΤ Ελλάδας.



                

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

KUNG FU 2021

Με επιτυχία στέφτηκε η διοργάνωση του «Αθλητικού συλλόγου ΤΣΟΙ ΛΗ ΦΑΤ ΕΛΛΑΔΑΣ» ,   KUNG FU 2021  «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» με υπεύθυνη την προπονήτρια του συλλόγου  Κοκκινάκη Άννα.

Σκοπός του πρωταθλήματος ήταν η οικονομική ενίσχυση τον τοπικών συλλόγων όπως και η  δυνατότητα συμμετοχής όλων τον αθλητών σε μια προσπάθεια να παραμείνουν ενεργοί.  

Πιο συγκεκριμένα  η διοργάνωσή αποφάσισε να ενισχύσει του συλλόγους 

 Α.Με.Α.  « Οδύσσεια  Σύλλογος  Α.μ.ε.Α γονείς κηδεμόνες φίλοι Ν. Αργολίδας» και

 « ΑΜΕΑ Αργολίδας Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν. Αργολίδας»

Στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο πλανήτης, στην προσπάθεια καταπολέμησης του ιού Covid-19 και πιο συγκεκριμένα η χώρα μας είναι σημαντικό να υπάρχει το αίσθημα της προσφοράς σε ανθρώπους που επηρεάζονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Με γνώμονα λοιπόν την ενίσχυση μέρος των ανθρώπων που πλήττονται καθώς  και την ευχαρίστηση των συμμετεχόντων το Σαββατοκύριακο 24-25/04 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διαδικτυακό πρωτάθλημα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung-fu, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών όπως επίσης και οι αθλητές και οι κριτές  που συμμετείχαν, βοήθησαν στην διεκπεραίωση του πρωταθλήματος και μας απέδειξαν ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς το βλέμμα μας πρέπει να στρέφεται και προς τον συνάνθρωπο μας.

Κατά την διεξαγωγή των αγώνων εκπρόσωποι του Δήμου και των συλλογών Α.με.Α «παρευρέθηκαν» και μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους σχετικά με την πρωτοβουλία αλλά και οφέλη του αθλητισμού τόσο κατά την περίοδο της καραντίνας όσο και των ατόμων με αναπηρίες. Βασικός γνώμονας η ψυχική ευχαρίστηση στην οποία οδηγούμαστε μέσω της σωματικής άσκησης.

 

Στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκαν 180 παρουσιάσεις tao lu ( σκιαμαχίες ) γυμνών χεριών  και όπλων. Οι ηλικίες τον διαγωνιζομένων ήταν από 5ετών έως και 65 ετων. 

Το μήνυμα από την οργανωτική επιτροπή είναι :

« Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους σας και τον κάθε έναν ξεχωριστά για την ιδιαίτερη τιμή που μας κάνατε να συμμετέχετέ στο εγχείρημα αυτό. Ευχόμαστε  να είμαστε όλοι δυνατοί και μετά το τέλος τις πανδημίας να βρεθούμε στους γνώριμους αγωνιστικούς χώρους »