Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νίκη "χρυσάφι" για τον Φοίνικα 2-1 τον Παναρκαδικό -Πέτυχε την πρώτη του νίκη και την πιο καθοριστική μέσα στη Ν. Επίδαυρο (φωτορεπορτάζ)

   Με ψυχικά αποθέματα που θα λύγιζαν κάθε αντίπαλο η ομάδα του Φοίνικα "γύρισε" το παιχνίδι και με τον μόνιμο πια σκόρερ της Πούτ...

 


 Με ψυχικά αποθέματα που θα λύγιζαν κάθε αντίπαλο η ομάδα του Φοίνικα "γύρισε" το παιχνίδι και με τον μόνιμο πια σκόρερ της Πούτσι, νίκησε με 2-1 τον Παναρκαδικό που είχε προηγηθεί μόλις στο 8'.

  Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με μεγάλη κρισιμότητα και με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αγωνίζονται με κάθε τρόπο για τη νίκη. Ο Παναρκαδικός για να σιγουρέψει από σήμερα την υπόθεση παραμονή και ο Φοίνικας για να φτάσει στη σωτηρία. Το παιχνίδι πήρε γρήγορα φωτιά με το γκολ του Παναρκαδικού μολις στο 8'.

  Όμως ο Φοίνικας έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση να επιτρέψει να γίνει κάτι άσχημο και μάλιστα μέσα στην έδρα του, στην οποία να σημειωθεί ότι δεν είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, νίκη. Η απάντηση ήρθε αμέσως και όπως λένε οι στατιστικολόγοι του ποδοσφαίρου, ομάδα που αντιδρά άμεσα και πάει στο ημίχρονο χωρίς να χάνει, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κερδίσει το ματς.

  Έτσι, ο συνήθης ύποπτος Πούτσι, που έδειξε ότι ήταν τελικά ο κατάλληλος άνθρωπος για τις πιο δύσκολες δουλειές, ισοφάρισε και έφερε το ματς στα ίσα, λίγα λεπτά αργότερα. Το ημίχρονο, έληξε 1-1.

  Το δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες προσπάθησαν πολύ για ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Φοίνικας ήταν αυτός που ευτύχησε, πάλι με τον Πούτσι, να κάνει το 2-1 στο 63'. Από κει και πέρα, το παιχνίδι άνοιξε και ο Φοίνικας έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχει το χρυσό τρίτο γκολ και να κλειδώσει το ματς. Ο Παναρκαδικός προσπάθησε πολύ αλλά δεν είχε την κλασσική ευκαιρία. Το παιχνίδι έγινε και σκληρό, μάλιστα διακόπηκε και δύο φορές αλλά τελικά το σκορ δεν άλλαξε.

  Έτσι η ομάδα της Ν. Επιδαύρου έφτασε τους 12 βαθμούς και τώρα πλέον έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή της. 

 Το επόμενο παιχνίδι χαρακτηρίζεται σαν "ματς χωρίς αύριο" μέσα στη Μελιγού, αφού η τοπική ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, όπως άλλωστε και ο Φοίνικας.

Όποιος χάσει, χάνεται..












Φωτογραφίες: Βασίλης Παπαδόπουλος