Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το 65% των πολιτών εναντίον του νέου Εργασιακού νομοσχεδίου - Μεγάλη δημοσκόπηση της Palmos Analysis

  Δημοσκόπηση της Palmos Analysis που έγινε για λογαριασμό της Αυγής της Κυριακής, αποκαλύπτει το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε η κυβέρνηση με τ...

 


Δημοσκόπηση της Palmos Analysis που έγινε για λογαριασμό της Αυγής της Κυριακής, αποκαλύπτει το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε η κυβέρνηση με το νόμο για τα εργασιακά που καταργεί το οκτάωρο, πλήττει τις πληρωμένες υπερωρίες, επιχειρεί να βάλει φραγμούς και εμπόδια στην απεργία και μειώνει τις τελικές αμοιβές των εργαζόμενων.

Το χτύπημα είναι συντριπτικό αν ληφθεί υπόψη πως το 65% πιστεύει πως ο νόμος πλήττει τα εργασιακά δικαιώματα έναντι 19% που δηλώνει ότι τα προστατεύει. Επίσης, το 64% εκτιμά πως μειώνει τους μισθούς σε αντίθεση με το 18% που εκφράζει την εκτίμηση ότι τους προστατεύει και τους ενισχύει.

'Οπως γίνεται αντιληπτό μόνο από αυτούς τους αριθμούς και σε συνδυασμό με το εύρημα από τη δημοσκόπηση ότι τα ζητήματα της εργασίας και της οικονομίας επανέρχονται στο προσκήνιο, γίνεται αντιληπτό ότι το πεδίο στο οποίο παίζεται το πολιτικό παιχνίδι είναι δυσμενές και εχθρικό για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ευνοϊκό για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία ως γνωστόν βρέθηκαν απέναντι στο κυβερνητικό νομοθέτημα.