Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αχιλλέας Υφαντίδης: "Δεν αρκεί το ταλέντο - Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια μέχρι να γίνει κατόρθωμα"

 "Το ταλέντο δεν φτάνει. Χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει ικανότητα και η ικανότητα χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει κατόρθωμα"...


 "Το ταλέντο δεν φτάνει. Χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει ικανότητα και η ικανότητα χρειάζεται προσπάθεια για να γίνει κατόρθωμα". 

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα άρθρο ή κάποια παρουσίαση του φίλου Αχιλλέα Υφαντίδη απασχολεί το Αθλητικό κομμάτι του Argolidamagazine. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως ο εξαιρετικός αυτό επιστήμονας καταφέρνει μέσα σε λίγες φράσεις να περικλείει σπουδαία νοήματα και να στέλνει τόσο μεστά μηνύματα σε όλους εκείνους που διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στην αθλητική κοινότητα.

  Με μία μόνο φράση, απευθύνεται προς όλους μας, όσους θεωρούν πως το ταλέντο φτάνει και περισσεύει για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Το ταλέντο θέλει προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε πραγματική ικανότητα, που θα αποδώσει κάποιο αποτέλεσμα. Και από κει και πέρα, θα απαιτηθεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε αυτή η ικανότητα να φέρει το κατόρθωμα που θα  κατατάξει τον αθλητή στους ξεχωριστούς και τους σπουδαίους.

  Η διαπίστωση ενός ταλέντου, δεν είναι  το τέλος του προορισμού. Είναι η αφετηρία ενός πολύ δύσκολου ταξιδιού.