Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η δυσκολία της "συνέχειας" και η απόλυτη καταξίωση - Το μέλλον του Αθλητισμού και οι νέοι "Άγγελοι" του Γ. Καραπάνου

Πολλοί ισχυρίζονται ότι το να φτάσεις στην κορυφή είναι δύσκολο. Αλλά πολύ πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Η άποψη αυτή έχει πολλές φ...


Πολλοί ισχυρίζονται ότι το να φτάσεις στην κορυφή είναι δύσκολο. Αλλά πολύ πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Η άποψη αυτή έχει πολλές φορές αποδειχθεί. Κι αυτό γιατί σε κάθε σημαντική προσπάθεια πρέπει να υπάρχει "συνέχεια".

  Στον αθλητισμό όσοι βαδίζουν προς την  κορυφή το γνωρίζουν καλά. Κι όσοι το εφαρμόζουν, χαρακτηρίζονται ως "κορυφαίοι" και τους αποδέχονται όλοι. Η συνέπεια, η καθημερινή προσπάθεια και η συνεχής πάλη για την επίτευξη των στόχων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά εκείνων που αφήνουν πίσω τους ένα σπουδαίο έργο.

  Η "συνέχεια" έχει κόπο. Έχει μόχθο και αγωνία. Όμως οι χαρές που έρχονται από τα επιτεύγματα είναι ασύγκριτες και σε κάνουν όχι μόνο να ξεχνάς τι προηγήθηκε αλλά σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό για τη συνέχεια.

  Ο Γιώργος Καραπάνος, είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα στο χώρο του αθλητισμού. Και το αποδεικνύει με τη δική του "συνέχεια".