Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η 11άδα της Εθνικής μας με το Βέλγιο. Οι επιλογές του Τζον Φαν Σιπ για το αποψινό φιλικό (21:45) (βίντεο)

 Στις Βρυξέλλες για το αποψινό φιλικό με το Βέλγιο (21:45) βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, λίγ...


 Στις Βρυξέλλες για το αποψινό φιλικό με το Βέλγιο (21:45) βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης να καταλήγει στην 11άδα με την οποία θα παρατάξει την γαλανόλευκη στο «Κινγκ Μποντουέν».

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να ξεκινήσει την Εθνική μας ομάδα με 4-2-3-1, με τον Βλαχοδήμο μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Γαλανόπουλος θα βρίσκονται στα χαφ, με τους Μασούρα, Μπακασέτα και Γιαννούλη στην τριάδα πίσω από τον Παυλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή που ταξίδεψε στις Βρυξέλλες αποτελείται από τους: Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Σωκράτη Διούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Μιχάλη Μπακάκη, Θανάση Ανδρούτσο, Μανώλη Σάλιακα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αχιλλέα Πούγγουρα, Γιώργο Τζαβέλλα, Κώστα Μαυροπάνο, Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λεονάρντο Κούτρη, Κάρλος Ζέκα, Μανώλη Σιώπη, Κώστα Γαλανόπουλο, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Δημήτρη Πέλκα, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο, Χρήστο Τζόλη, Γιώργο Μασούρα, Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη.

Η προπόνηση της Εθνικής στο King Baudouin Stadium