Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ - Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη - 14 Ιουνίου 2021 (Βίντεο)

  Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διαθέσαν λίγο χρόνο ...


 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διαθέσαν λίγο χρόνο για να δώσουν αίμα ακόμα και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να δώσουν.

Αίμα που μπορεί να σώσει μια ζωή ενός συνανθρώπου μας. Η συμμετοχή σας μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το τόσο σημαντικό έργο μας, ένα έργο που το κάνουμε εδώ και οκτώ χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έχοντας διαθέσει έως τώρα εκατοντάδες μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας.

Έλα και εσύ στην παρέα μας… γίνε εθελοντής αιμοδότης τώρα!

Γιορτάζουμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ με εθελοντική αιμοδοσία τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Φιχτίου από 16:30 έως 19:30.

Συνδιοργάνωση: ΣΕΑ Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και Δημοτικού σχολείου Φιχτίου, με την αρωγή του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Φιχτίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Καλέστε το 6987765064 και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ πραγματοποιείται στις 14 Ιουνίου κάθε έτους. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος για μετάγγιση και για την κρίσιμη συμβολή των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ αιμοδοτών στα εθνικά συστήματα υγείας.


Τα ασφαλή προϊόντα αίματος και η μετάγγιση τους αποτελούν κρίσιμη πτυχή της φροντίδας και της δημόσιας υγείας. Σώζουν εκατομμύρια ζωές και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής πολλών ασθενών κάθε μέρα.

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική, αλλά η πρόσβαση στο αίμα για όλους εκείνους που τη χρειάζονται δεν είναι. Η έλλειψη αίματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για να διασφαλιστεί ότι όλοι όσοι χρειάζονται ασφαλές αίμα έχουν πρόσβαση σε αυτό, χρειαζόμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αιμοδότες που δίνουν αίμα τακτικά.

"Προσέφερε αίμα και κράτησε τον κόσμο ζωντανό"

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.

Για άμεση ενημέρωση κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos