Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πως αναμένεται να παρουσιαστούν οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας στο τοπικό ποδόσφαιρο (Μέρος Β')

    Παρά την φημολογία ότι το φετινό τοπικό πρωτάθλημα ενδέχεται να αρχίσει λίγο πιο νωρίς, οι ομάδες δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα γι...

 

  Παρά την φημολογία ότι το φετινό τοπικό πρωτάθλημα ενδέχεται να αρχίσει λίγο πιο νωρίς, οι ομάδες δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν το σχηματισμό ενός ρόστερ που θα τις κρατήσει σε ένα ικανοποιητικό και ανταγωνιστικό επίπεδο. Οι λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλοί με πρώτον πάντα τον οικονομικό αλλά και τις αρκετές "απουσίες"παικτών οι οποίοι έχουν ρίξει πλέον το βάρος στις εργασίες τους περιμένοντας πια το ενδιαφέρον των παραγόντων ώστε να υπάρξουν εκ νέου συνεργασίες.

  Στη συνέχεια της προηγούμενης ανάλυσης για το πως θα βρει η νέα χρονιά τις ομάδες της Α1, στον α' όμιλο ο Ποσειδώνας Διδύμων θα ξεκινήσει πιθανότατα από κει που τον βρήκε η διακοπή. Είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη "δυναμική", έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, μπορεί να βρίσκει ποδοσφαιριστές από ομάδες της περιοχής βασιζόμενη στη σταθερή διοικητική της λειτουργία αλλά και το καλό αγωνιστικό της επίπεδο. Παραμένει ο στόχος να βρίσκεται η ομάδα στις "πάνω" θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά να αξιοποιείται το ντόπιο στοιχείο, στόχος ο οποίος αναμένεται να επιτευχθεί και φέτος.

  Ο Λυγκεύς Λυρκείας μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με αρκετούς και καλούς ποδοσφαιριστές, σταθεροποιήθηκε στη μέση της βαθμολογίας και θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Φέτος όμως, θα πρέπει να διαχειριστεί εξ ίσου καλά το μεταγραφικό κομμάτι, ώστε να παρουσιαστεί και πάλι σταθερά ανταγωνιστικός, κυρίως μέσα στο εξαιρετικό γήπεδό του, του οποίου ο φυσικός χλοοτάπητας παραμένει σε άριστη κατάσταση και αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς.

  Ο Α.Ο. Χώνικα παραμένει πάντα ένα γοητευτικό μυστήριο αφού συνεχώς εκπλήσσει με την ευκολία που ανακαλύπτει ικανούς ποδοσφαιριστές εκτός Αργολίδας. Το γήπεδο της Προσύμνης παραμένει ένα από τα ατού των γηπεδούχων, αφού καταφέρνουν να τον αξιοποιούν στο έπακρο. Με ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας, ενώ μια ιδιαίτερη περίπτωση παραμένει και η θέση του προπονητή, που θα συνεργαστεί με τον άνθρωπο που "τρέχει" όλα τα θέματα και ψυχή της ομάδας, Βασίλη Παπαδόπουλο.

 Στον β' όμιλο, ο Αχιλλέας Πουλακίδας δεν μπόρεσε να ξεκινήσει όσο καλά θα επιθυμούσε, άλλαξε ο προπονητής που ήταν τα τελευταία δύο χρόνια, ο Φάνης Αναγνωστόπουλος αλλά ο διάδοχός του Χρήστος Βουρνάζος δεν πρόλαβε να παρουσιάσει τη δουλειά του λόγω διακοπής του πρωταθλήματος. Φιλόδοξη ομάδα ο Αχιλλέας, με ενθουσιασμό και αρκετές δυνατότητες αναμενόταν να ξεπεράσει το μέτριο ξεκίνημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στην επόμενη χρονιά θεωρείται βέβαιο ότι θα παρουσιαστεί αρκετά πιο συγκροτημένη και αναμένεται να σταθεροποιηθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

  Ο Κεραυνός Ιρίων αποτελεί τον πιο γνήσιο εκφραστή της ομάδας που παλεύει με έναν ξεχωριστό τρόπο να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού οι άνθρωποί της την αγαπούν παθολογικά, με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να τα καταφέρνουν έστω και με δυσκολία. Μεγάλο παράδειγμα αφοσίωσης ο Κώστας Κατσίγιαννης  (Καφού) με παράλληλη στήριξη από όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα του Κεραυνού. Στον πάγκο -λογικά- θα συνεχίσει ο Γιάννης Δρούζας.

 Τέλος, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ήρθε από τον Πανανυφιακό. Μια ομάδα που είχε αρκετά χρόνια εκτός Α' κατηγορίας, επανήλθε αλλά και εντυπωσίασε με τον τρόπο που αντιμετώπισε όλους τους αντιπάλους της. Μεγάλο επίτευγμα η δημιουργία μιας αξιόλογης "παρέας" το θετικό κλίμα της οποίας καθρεφτίστηκε σε όλα τα παιχνίδια.  Η προσθήκη του Μάριου Αγγελόπουλου πρόσθεσε σημαντικά στοιχεία στην ομάδα, αλλά τα εύσημα ανήκουν τόσο στον δραστήριο Πρόεδρο Χρήστο Μητροσύλη και στον νεαρό προπονητή Δημήτρη Μπούνο, ο οποίος διαχειρίζεται άριστα το υλικό που έχει.

  Η ομάδα του Πανανυφιακού αναμένεται να αγωνιστεί στο γήπεδό της την επόμενη χρονιά, αφού ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση χλοοτάπητα και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα έργα σε αποδυτήρια, κερκίδες και περίφραξη, τα οποία εκκρεμούν.

 (Συνεχίζεται)