Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Καίγεται η Ν. Επίδαυρος - Μάγκες με τα κόκκινα 3-2 την Κηφισιά και παραμένουν πανάξια στην Γ Εθνική (φωτορεπορτάζ)

  Μοναδικές στιγμές στη Ν. Επίδαυρο. Μια τιτάνια προσπάθεια είχε την ευτυχία να ευοδωθεί τη στιγμή που ακριβώς έπρεπε. Οι πανηγυρισμοί δεν λ...

 












Μοναδικές στιγμές στη Ν. Επίδαυρο. Μια τιτάνια προσπάθεια είχε την ευτυχία να ευοδωθεί τη στιγμή που ακριβώς έπρεπε. Οι πανηγυρισμοί δεν λένε να κοπάσουν από τους ανθρώπους του Φοίνικα που είδαν την ομάδα τους να κερδίζει πανάξια την πρωταθλήτρια Κηφισιά 3-2 με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ημίχρονο και να παραμένει στην Γ' Εθνική.

  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την Κηφισιά. Προηγήθηκε μόλις στο 16' με τον Καλλέργη, πατούσαν πολύ πιο καλά στο γήπεδο και όλοι κατάλαβαν ότι η αποστολή του Φοίνικα άγγιζε το ακατόρθωτο. Η πρωταθλήτρια Κηφισιά είχε έρθει στην Ν. Επίδαυρο για να πιστοποιήσει την δίκαιη κατάκτηση της πρώτης θέσης.

  Όμως ο ίδιος παίκτης, με αυτογκόλ έδωσε στο 32' ελπίδες στον Φοίνικα, ισοφαρίζοντας το σκορ. Δυστυχώς όμως η χαρά δεν κράτησε ούτε δύο λεπτά αφού ο Κοντογιάννης απάντησε αμέσως κάνοντας το 1-2 δίνοντας προβάδισμα και πάλι στους φιλοξενούμενους.

  Η πληροφορία ότι ο Πανγυθεατικός προηγείται στον Άγιο Ιερόθεο όμως, άναψε τα αίματα στην κερκίδα, οι διαμαρτυρίες και οι φωνές φούντωσαν και ο διαιτητής αλλά και οι παίκτες της Κηφισιάς τα άκουσαν για τα καλά.

  Αυτό σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα των παικτών του Φοίνικα με την έναρξη του β' ημιχρόνου άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Φοίνικας άρχισε να κερδίζει μέτρα, ο Τριανταφύλλου αξιοποίησε την ευκαιρία και ισοφάρισε στο 57'. Από κει και πέρα, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Η Κηφισιά αισθάνθηκε την αφόρητη πίεση και φάνηκε να μην έχει την διάθεση αλλά και την ψυχολογία να συνεχίσει την προσπάθεια για τη νίκη και προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Όμως στο 87' ο Χρρήστος Καπλαντζής, μια μεταγραφή του Ιανουαρίου που φάνηκε πόσο σημαντική ήταν, έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 3-2.

 Το "δεν περιγράφω άλλο" είναι ίσως η φράση που ταιριάζει περισσότερο από όλες..


Για το χαμόγελο αυτό και μόνο, ίσως άξιζαν να συμβούν όλα όσα συνέβησαν φέτος κυρίως, η εξέλιξη που επιφυλασσόταν στο σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά..




Φωτογραφίες :Βασίλης Παπαδόπουλος