Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μας δείχνει το ωραιότερο γκολ όλων των εποχών της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου

 Μετά τον πατριάρχη της Ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας Γιάννη Διακογιάννη, αρκετοί έθεσαν άτυπα υποψηφιότητα για να τον διαδεχτούν. Πράγ...

 Μετά τον πατριάρχη της Ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας Γιάννη Διακογιάννη, αρκετοί έθεσαν άτυπα υποψηφιότητα για να τον διαδεχτούν. Πράγματι πολλοί νέοι αθλητικογράφοι πλησίασαν αλλά στη σκληρή κούρσα της διαδοχής ελάχιστοι άντεξαν. Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν αρέσκεται σε τέτοιες συγκρίσεις και αναφορές, όλοι μπορούν κάλλιστα και χωρίς ίχνος υπερβολής να υποστηρίξουν την άποψη πως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος που ξεκίνησε την σπουδαία σταδιοδρομία του το 1980, αποτελεί τον πιο άξιο διάδοχο του κυρίου Γιάννη.

Η άποψή του, οι γνώσεις του αλλά κυρίως η προσφορά του σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο χώρο, ήταν λίγα από τα στοιχεία εκείνα που του έδωσαν μια θέση στην κορυφή. Πρόσφατα, παρακολούθησε τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στο Πόρτο, εορτάζοντας σεμνά ένα ασύλληπτο νούμερο παρακολούθησης τελικών δείχνοντας στο ευρύ κοινό τις 32 διαπιστεύσεις του.

Μόλις χτες, ο Χρήστος έκανε ένα δώρο - έκπληξη προς τους αμέτρητους φίλους του Γιώργου Δεληκάρη. Χαρακτήρισε το σπάνιας έμπνευσης, ομορφιάς και εκτέλεσης γκολ του μεγάλου Γιώργου Δεληκάρη εναντίον της Δυτικής Γερμανίας, στο αξέχαστο 2-2 του Σταδίου Καραϊσκάκη, σαν το ωραιότερο γκολ που έχει πετύχει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου σε όλα τα χρόνια που συμμετέχει σε κάθε διοργάνωση.

 Για όσους πιθανότατα, δεν είδαν ποτέ αλλά και για όσους θα ήθελαν να θυμηθούν εκείνη την αξέχαστη φάση, παραθέτουμε το βίντεο -- απόσπασμα από εκείνο το παιχνίδι: