Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αλλαγή καουτσούκ στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δρέπανο

  Τα γήπεδα του νομού μπορεί να ερήμωσαν λόγω πανδημίας για πάνω από έξη μήνες, όμως σε λίγο θα γεμίσουν ξανά από παιδιά και αθλούμενους.   ...

 Τα γήπεδα του νομού μπορεί να ερήμωσαν λόγω πανδημίας για πάνω από έξη μήνες, όμως σε λίγο θα γεμίσουν ξανά από παιδιά και αθλούμενους. 

  Αρκετά από αυτά δεν έτυχαν την περιποίηση που θα έπρεπε. Άλλοι από την απογοήτευση της απαγόρευσης, άλλοι από την απουσία της ευθύνης μιας και δεν γίνονταν προπονήσεις και αγώνες, οι χώροι άθλησης γνώρισαν πρωτόγνωρη "απουσία". 


 Όμως μερικοί έδειξαν το ενδιαφέρον τους ώστε η επιστροφή των παιδιών στην άθληση να βρει τους χώρους καθαρούς και περιποιημένους. Όπως ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρεπάνου σε άμεση συνεργασία με την Επιτροπή γηπέδου και τον ΔΟΠΠΑΤ, καθάρισαν το γήπεδο του ποδοσφαίρου από το φθαρμένο καουτσούκ με ειδικό μηχάνημα και σε λίγες μέρες θα τοποθετηθεί νέο.


 Η ανακοίνωση του δραστήριου Προέδρου  Σωκράτη Δωρή είναι σαφής και κατατοπιστική:

  Τετάρτη : 02 / Ιουνίου / 2021.

Γήπεδο Δρεπάνου.

Σήμερα το απόγευμα τελείωσαν οι εργασίες συλλογής και απομάκρυνσης του φθαρμένου καουτσούκ ( Καμμένο και ξεραμένο χωρίς την παραμικρή ελαστικότητα ) από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δρεπάνου. Συλλέχθηκε προσεκτικά από ειδικό μηχάνημα για να μη γίνει ζημιά στην πλαστική τρίχα. Σε λίγες μέρες θα συνεχιστούν οι εργασίες με επίστρωση νέου καουτσούκ (με ελαστικότητα) και θα ολοκληρωθεί με τη διαδικασία χτενίσματος της τρίχας, ώστε τελειώνοντας οι παρεμβάσεις αυτές από τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων να παραδοθεί ένας βελτιωμένος αγωνιστικός χώρος για τους νέους μας.

 Η Επιτροπή γηπέδων της Κοινότητας Δρεπάνου Δήμου Ναυπλιέων.

Σωκράτης Δωρής, Κώστας Τράκκας, Χρήστος Βουρνάζος