Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη στο νοσοκομείο του Άργους (ΦΩΤΟ)

Στην Αργολίδα επισκέπτεται σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός της Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος ξεκίνησε την επίσκεψη το...


Στην Αργολίδα επισκέπτεται σήμερα Κυριακή 6 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός της Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος ξεκίνησε την επίσκεψη του από το τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Νοσοκομείου Αργολίδας.

Μετά την ενημέρωση που του έγινε από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη, ανέπτυξε τα σχέδια της Κυβέρνησης για την Υγεία και άκουσε τις απόψεις και των εργαζομένων.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας συνόδευε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, στελέχη του Υπουργείου, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του στον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο και στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου

Στην συνέχεια θα βρεθεί στην Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου όπου θα εγκαινιάσει τον αξονικό τομογράφο, και θα έχει ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αργολίδας Θοδωρή Βασιλόπουλο,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)