Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ολοκληρώνεται την Κυριακή το πιο αλλόκοτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Γ' Εθνικής - Ποιοι σφυρίζουν τα κρίσιμα παιχνίδια

Την Κυριακή ολοκληρώνεται  το πιο αλλόκοτο Πρωτάθλημα όλων των εποχών στην ιστορία της Γ' Εθνικής.  Υπήρξαν περίοδοι του βαθέος ΠΑΣΟΚ όπ...


Την Κυριακή ολοκληρώνεται  το πιο αλλόκοτο Πρωτάθλημα όλων των εποχών στην ιστορία της Γ' Εθνικής.  Υπήρξαν περίοδοι του βαθέος ΠΑΣΟΚ όπου ομάδες υποβιβάζονταν αλλά μετά ξανάπαιζαν στην ίδια κατηγορία με διάφορα "κόλπα", άλλες προσέφευγαν σε δικαστήρια και έπαιζαν μετά από 5 αγωνιστικές δίνοντας αγώνες εμβόλιμα, κι άλλα τέτοια όμορφα μιας άλλης, "πανέμορφης" εποχής.  Όμως τα όσα συνέβησαν φέτος, δεν είχαν ποτέ ξανασυμβεί. Ένα πρωτάθλημα που δεν μπορούσε να βρει ομάδες να συμπληρωθούν οι όμιλοι και χρήστηκαν "πρωταθλητές και οι δεύτεροι για να σχηματιστούν ώστε να ξεκινήσει, διακόπηκε λόγω της πανδημίας και ξανάρχισε παίζοντας οι ομάδες έναν κύκλο παιχνιδιών για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο, δυνατό, τρόπο.

  Αυτό το Πρωτάθλημα, που μας αφήνει με δύο ομάδες λιγότερες από την Αργολίδα ως εκπρόσωπους, αφού η Κορωνίδα Κοιλάδας δεν τα κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή, ενώ το Ναύπλιο ύστερα από τη διεκδίκηση της ανόδου πέρυσι, αφέθηκε φέτος στην τύχη του με αποτέλεσμα την επιστροφή του στην τοπική κατηγορία.

  Ο τρίτος μας εκπρόσωπος, η Ένωση Ερμιονίδας τερματίζει σε μία αξιοπρεπέστατη θέση και παραμένει, ενώ ο νεοφώτιστος Φοίνικας Ν. Επιδαύρου δίνει το ματς της χρονιάς με την Κηφισιά, η οποία έχει ήδη κερδίσει την άνοδό της. Ο Φοίνικας θυμίζουμε ότι χρειάζεται μόνο νίκη και για να παραμείνει στην κατηγορία με ισοπαλία ή ήττα, θα χρειαστεί να μην κερδίσουν οι άλλες δύο ομάδες της Λακωνίας, Μολαϊκός και Γύθειο.

  Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια είναι:

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου - Κηφισιά:Τσαμούρης, Καρακελές, Ζερβάκης (Πειραιά)

Μολαϊκός - Κορωνίδα Κοιλάδας: Τσακάλης, Καραλής, Κορδάς (Ηλείας)

Αγιος Ιερόθεος - Πανγυθεατικός: Λεμπέσης  (Πειραιά), Κουρέντς, Λεωνίδας (Τρικάλων).

 Στα υπόλοιπα παιχνίδια:

Ένωση Ερμιονίδας - Παναρκαδικός: Βαρτσάκης (Λακωνίας), Μπουρίκας ( Μεσσηνίας), Αντωνόπουλος (Λακωνίας).

ΠΑΟ Ρουφ - Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Ζαχαρόπουλος, Γουρνιάς (Αν.Αττικής), Σούζας (Αιτ/νίας).

Άρης Σκάλας - Ερμής Μελιγούς: Τζάμος (Καστοριάς),Μπουρτζοβίτης, Κλεπετσάνης (Κορινθίας.

Ρεπό: Παναυπλιακός