Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Απίστευτο περιστατικό με έξη νεαρούς που επιτέθησαν σε κοπέλλα σε παραλία και βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους

Πολλοί μιλούν για τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχολογία των ανθρώπων. Άλλοι, συνηγορούν ενισχύοντας τις απόψεις τους με επιχειρήματα ...

Πολλοί μιλούν για τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυχολογία των ανθρώπων. Άλλοι, συνηγορούν ενισχύοντας τις απόψεις τους με επιχειρήματα που βασίζονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την συμμετοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλα μαζί, μπορούν να βοηθήσουν σε μια προσπάθεια ανάλυσης και εξήγησης διάφορων φαινομένων. Όμως, αυτό που συνέβη χτες σε παραλία της Αττική, μοιάζει να ξεπερνά κατά πολύ κάθε προηγούμενο.

Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που σημειώθηκε σε παραλία στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου την Κυριακή. Έξι άτομα κινήθηκαν εναντίον μίας κοπέλας και ο ένας της έσκισε την μπλούζα ενώ οι άλλοι βιντεοσκοπούσαν. Μάλιστα, όπως προέκυψε μετέδιδαν τις πράξεις τους Live σε άγνωστη ιστοσελίδα.

Η κοπέλα έμεινε για λίγο μόνη στο πάρκινγκ καθώς ο σύζυγός της απουσίαζε και μία ομάδα έξι ατόμων την προσέγγισε και βρήκαν την ευκαιρία να την παρενοχλήσουν. Αφού την περικύκλωσαν και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους, ένας από την ομάδα της έσκισε την μπλούζα που φορούσε. Η 26χρονη κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Εν τέλει, επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και τελικά εντόπισαν δύο άτομα ενώ όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν.

Η νεαρή αναγνώρισε μέλη της ομάδας και έτσι η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η οι Αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους.