Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άλλη μια μέρα που το καλοκαίρι δεν είναι εδώ - Συνεχίζονται οι βροχερές μέρες

Έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα, Κυριακή. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές τ...


Έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα, Κυριακή. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά, καθώς και στην Κρήτη.

Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στη Μακεδονία και τη Θράκη και τη νύχτα θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Το βράδυ τα φαινόμενα στη Θεσσαλία θα συνεχιστούν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στα βόρεια, βορειοδυτικοί τοπικά 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.