Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κάτι αρχίζει να κινείται στην τοπική κατηγορία ποδοσφαίρου - Πως αναμένεται να παρουσιαστούν οι ομάδες (Μέρος Α΄)

  Και τώρα τι κάνουμε; Η Γ' Εθνική τελείωσε, με την εντυπωσιακή παραμονή του Φοίνικα, η Ένωση Ερμιονίδας έχει προ καιρού ξεφύγει από την...

 


Και τώρα τι κάνουμε; Η Γ' Εθνική τελείωσε, με την εντυπωσιακή παραμονή του Φοίνικα, η Ένωση Ερμιονίδας έχει προ καιρού ξεφύγει από την κατηγορία του τοπικού,  ενώ επέστρεψαν στα γνωστά λημέρια Κορωνίδα Κοιλάδας και Πανναυπλιακός.

  Μέχρι στιγμής, μόνο ο Παναργειακός φαίνεται να έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα και δείχνει να θέλει να τελειώνει με την υπόθεση "άνοδος" όσο πιο σύντομα μπορεί. Και όπως γράφαμε και πριν λίγες μέρες, κάτι τέτοιο εκτός από αναγκαίο, φαντάζει και απόλυτα λογικό για το Αργολικό ποδόσφαιρο.

  Οι υπόλοιπες ομάδες, ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τις μεταγραφικές κινήσεις, ενώ οι παράγοντες ζουν με την αβεβαιότητα της κάλυψης των οικονομικών αναγκών. Μία γνωστή λύση, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις, ακόμη δεν έχουν πάρει οριστική μορφή, ενώ παράγοντες με διάθεση να σπαταλήσουν κάποια χρήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν ούτε σε μορφή ανέκδοτου. Με αυτή την κατάσταση, θα έλεγε κανείς ότι όλα βρίσκονται σε αναμονή.

  Ξεκινώντας από τις ομάδες που υποβιβάσθηκαν, αν και στη χώρα των θαυμάτων που λέγεται Ελλάς, ήδη κυβερνητικός βουλευτής κατέθεσε πρόταση να μην υποβιβαστεί κανείς, η Κορωνίδα αναμένεται να επανακάμψει, σίγουρα όχι με τη μορφή πρωταγωνιστή αλλά με ένα σύνολο που θα αποτελεί αρκετά υπολογίσιμο αντίπαλο. Η εμπειρία που αποκόμισε από την Γ' Εθνική, σίγουρα θα την βοηθήσει να είναι και πάλι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

  Στο Ναύπλιο όλα τελούν εν υπνώσει. Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν έχει μέχρι τώρα ανακοινώσει κάτι αλλά ούτε και υπάρχει κάποια αντίδραση από την εξέλιξη των πραγμάτων, όπου η ομάδα αφέθηκε στην τύχη της. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει, ενώ οι φήμες θέλουν να εγκαταλείπει τη φιλόδοξη προσπάθεια που είχε ξεκινήσει πριν τέσσερα χρόνια. Μία ακόμη ανεπιβεβαίωτη πληροφορία θέλει να εκδηλώνει ενδιαφέρον επιχειρηματίας που ασχολείται με τον Αθλητισμό, αλλά κι αυτό χάνεται μέσα σε διαψεύσεις και έλλειψη ουσιαστικής επιβεβαίωσης. 

  Από τις υπόλοιπες ομάδες, ο Αργοναύτης οριστικοποιεί πρώτα το Διοικητικό του σχήμα και μετά ξεκινάει να δημιουργήσει και πάλι μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα με στόχους. Προπονητικά, ο Γιάννης Νενεκούμης, μετά την μικρή περιπέτεια με την Κοιλάδα επιστρέφει στον πάγκο του Αργοναύτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το υλικό είναι εξαιρετικό, η δουλειά του προπονητή γνωστή, οπότε αναμένεται να είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

  Ο Ερμής Κιβερίου, με μια ανακοίνωση που εκτός της πρόσληψης νέου προπονητή, έκανε σαφές ότι η θα υπάρξει και μια σχετική ανανέωση στην ομάδα, δείχνει ότι θα παραμείνει μεν σε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά χωρίς την τάση των προηγούμενων χρόνων να εξαντλεί τα περιθώρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η πιθανότητα με τον Νίκο Μητροσύλη να αξιοποιηθεί αρκετά το ρόστερ σε βάθος, είναι μεγάλη.

  Ο Τροιζηνιακός με το υλικό που έχει και με την αξιοποίηση της έδρας του, είναι πλέον δικαιωματικά μέσα στις κορυφαίες ομάδες της Αργολίδας. Το πόσο ψηλά θα φτάσει, θα εξαρτηθεί από τους στόχους που θα θέσουν οι διοικούντες.

  Ερωτηματικά αρκετά υπάρχουν για τον Αστέρα Δρεπανιακό. Η φυγή παικτών για να ενισχύσουν τον Πανναυπλιακό δημιούργησε αφορμές για συζητήσεις και ανακατατάξεις. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτε το ανακοινώσιμο παρά τις έντονες φήμες για τέλος προεδρίας από τον Κώστα Τράκκα. Μια ομάδα όπως ο Αστέρας, που τα τελευταία χρόνια συνεχώς πρωταγωνιστεί θα πρέπει να βρει γρήγορα τη διοικητική ηρεμία και να αξιοποιήσει αρχικά τη μεγάλη ιστορία του και μετά το πλούσιο έμψυχο υλικό που υπάρχει στην περιοχή του Δρεπάνου. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή αφού ο Βασίλης Γεωργακόπουλος έχει τελειώσει τη συνεργασία του με το Σύλλογο.

  Ο Ατρόμητος Παναριτίου, σταθερή και πάντα υπολογίσιμη δύναμη, ανανέωσε μόλις σήμερα τη συνεργασία του με τον Τάσο Καραμάνο, ένα δικό του παιδί που αγωνίστηκε στην -τότε- Ένωση Μιδέας από το 2007, και ανέλαβε την ομάδα το 2019 ως πρώτος προπονητής. Αναμένεται  να ενισχυθεί, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη μια χρονιά στις πρωταγωνιστικές θέσεις, έτσι όπως το συνηθίζει.

  Η ισχυρή Ασίνη, ομάδα που διακρίνεται αρκετά στον οργανωτικό τομέα αλλά και έχει με τον Γιάννη Ευθυμίου βρει την προπονητική της ισορροπία, παρουσιάζεται εξαιρετικά βελτιωμένη και σταθερή ενώ παράλληλα αξιοποιεί όλο το υπάρχον δυναμικό της, αφού ο προπονητής της δεν διστάζει να εμπιστευτεί και μικρούς σε δύσκολους ρόλους. Αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά δυνατή και πάντα υπολογίσιμη.

  (Συνεχίζεται)