Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρατείνεται η αγωνία για την πιθανότητα χαλαζόπτωσης και σήμερα Τετάρτη

  Ανησυχία και αγωνία επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας αφού το φαινόμενο της "Ψυχρής Λίμνης" όπως ονομάστηκε το τελευτα...

 


Ανησυχία και αγωνία επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Αργολίδας αφού το φαινόμενο της "Ψυχρής Λίμνης" όπως ονομάστηκε το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, δεν έχει ολοκληρώσει το πέρασμά του και δεν έχει ακόμη φτάσει στην Πελοπόννησο.

  Η αγωνία οφείλεται στην περίπτωση της χαλαζόπτωσης, η οποία πάντα έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην παραγωγή, κυρίως των πορτοκαλιών.

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα Τετάρτη: 

Ο καιρός θα είναι άστατος και την Τετάρτη (09/06), λόγω της δημιουργίας της «Ψυχρής Λίμνης» και τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά προβλέπονται βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στα ηπειρωτικά και κυρίως στην Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από χαλαζοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις, αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι ισχυρές.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.