Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ή Παγκόσμια Ημέρα Υποκρισίας; - Το σχόλιο του Τάσσου Ηλιάδη (ΦΩΤΟ)

  Ο γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες Τάσσος Ηλιάδης, ο οποίος δημοσιοποιεί εκπληκτικές φωτογραφίες από τον υγροβιότοπο και όχ...

 

Ο γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες Τάσσος Ηλιάδης, ο οποίος δημοσιοποιεί εκπληκτικές φωτογραφίες από τον υγροβιότοπο και όχι μόνο,φέρνοντας στα μάτια πολλών συμπολιτών του εικόνες σπάνιας ομορφιάς,  εκφράζει με δηκτικό τρόπο την άποψή του για την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

  Η δήλωση του Τάσσου Ηλιάδη:  

"Κάθε χρόνο την 5η μέρα του Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος  και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972.

  Ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας μέρας του περιβάλλοντος της 5ης Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει δεντροφύτευση σε σημεία της πόλης.

Καλή είναι η δεντροφύτευση ,αλλά μου φαίνεται υποκριτική η δραστηριότητα του δήμου Ναυπλιέων ότι με αυτή τιμά και γιορτάζει την ημέρα του περιβάλλοντος όταν βρίθουν από τα σκουπίδια η  Καραθώνα , ο αρχαιολογικός χώρος της Ασίνης, οι επαρχιακοί δρόμοι του δήμου και αλλού.

Μου φαίνεται υποκριτική η ξαφνική αγάπη για το περιβάλλον όταν θέλει να συρρικνώσει τον υγροβιότοπο στην αρχαιολογική ζώνη Νέας Τίρυνθας για να γίνει αθλητικό κέντρο και σχολείο ενώ έχει προβλεφθεί χώρος από το σχέδιο πόλης σε περιοχή μέσα στο Ναύπλιο .

Όλα γίνονται για το θεαθήναι !!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Αν είχε ευαισθησίες περιβαλλοντικές και τα σκουπίδια θα μάζευε , και ο υγρότοπος θα ήταν καθαρός από μπάζα , λάστιχα αυτοκινήτων , νεκρές χελώνες. σκουπίδια - ευτυχώς που υπάρχουν οι εθελοντές - και οι δρόμοι που οδηγούν στα  χωριά του δήμου μας θα ήταν καθαροί και τόσα άλλα .

Οι παρακάτω οι φωτογραφίες είναι από την ομορφιά του υγροβιότοπου που εξακολουθεί να ζει παρά την αδιαφορία των αρχών αλλά και κάποιων ασυνείδητων συμπολιτών μας"