Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παίζει με τα νεύρα του κόσμου ο καιρός - Ξανά βροχές από το απόγευμα

Άστατος καιρός στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πε...


Άστατος καιρός στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

Οι άνεμοι θα φτάνουν στα περισσότερα πελάγη το πολύ τα 4 με 5 μποφόρ .

Το Σάββατο προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 26 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Aν. Πελοπόννησο και την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.