Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Koρωνίδα Κοιλάδας: Ταξιδεύοντας για το Γύθειο

 Ταξιδεύοντας για το Γύθειο  Στην όμορφη κωμόπολη της Λακωνίας θα ρίξει η Κορωνίδα Κοιλάδας την τελευταία της "ζαριά" για το φετιν...

 Ταξιδεύοντας για το Γύθειο

 Στην όμορφη κωμόπολη της Λακωνίας θα ρίξει η Κορωνίδα Κοιλάδας την τελευταία της "ζαριά" για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μετά από ένδεκα μέρες που μεσολάβησαν του παιχνιδιού που δεν έγινε ποτέ, η σημερινή μέρα θα είναι είτε το κλείσιμο της αυλαίας είτε η απαρχή μιας διαδρομής που περικλείει ένα μικρό θαύμα.

 Ταξιδεύοντας για το Γύθειο, πολλοί θα σκεφτούν πως έφτασαν ως εδώ. Άλλοι θα κάνουν την αναπόφευκτη σκέψη "αν είχαμε κερδίσει εκεί", ή "αν είχαμε πάρει εκείνους τους βαθμούς", άλλοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το ηθικό ψηλά κοιτάζοντας αποκλειστικά το σημερινό ματς, άλλοι πιστεύοντας ότι είναι πια αργά θα παραμείνουν σιωπηλοί διατηρώντας μια μικρή ελπίδα. Όπως και νάχει, η αποστολή θα φτάσει κάποια στιγμή στο γήπεδο και εκεί όλα θα ξεχαστούν. Η ώρα της κρίσης είναι πια κοντά.

   Ο προπονητής της ομάδας έχει αναλάβει έναν εξαιρετικά δύσκολο ρόλο. Οφείλει όχι μόνο να πιστεύει κάτι αλλά και να το μεταλαμπαδεύσει στο μυαλό όλων. Είναι σίγουρο ότι το πιστεύει και ακόμη πιο σίγουρο ότι θα δώσει μια μεγάλη μάχη. Αλλιώς δεν θα αναλάμβανε μια τέτοια αποστολή. Κι όταν πιστεύεις, όλα γίνονται.

  Οι παίκτες της ομάδας με αναγνωρισμένη αξία, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι άδικα έμπλεξαν στην υπόθεση υποβιβασμός. Διαφορετικά, θα αναγκαστούν να μπουν στο ανούσιο παιχνίδι της μετάθεσης ευθυνών. Σαφώς δεν είναι μοναδικοί υπαίτιοι αλλά ενδόμυχα όλοι δυσανασχετούν με εκείνους που υποδεικνύουν ως μοναδικούς φταίχτες πάντα τους άλλους. Στο σημερινό παιχνίδι, τους δίνεται απλόχερα μια μοναδική ευκαιρία. Να αποδείξουν ότι έφταιγαν μέχρι τώρα από ελάχιστα έως καθόλου.

  Οι παράγοντες της ομάδας μπορούν να αισθάνονται σχετικά ικανοποιημένοι για την πρώτη συμμετοχή στην Γ΄Εθνική, παρά την ατυχία τους να εμπλακούν σε μια χρονιά που τίποτα δεν λειτούργησε σωστά λόγω της πανδημίας. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια πραγματικότητα. Θα ξαναπούμε ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο δυνατό, ήταν για όλους ένας σεβάσμιος και υπολογίσιμος αντίπαλος, πάλεψε στα ίσα με όλους και εξέπεμψε μια πολύ θετική εικόνα. Όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν αυτή την παρουσία σε έναν πρωτόγνωρο χώρο. Δεν κρίνονται σήμερα. Το θετικό πρόσημο το έχουν κερδίσει προ πολλού.

 Η σημερινή μάχη θα δοθεί από όλους και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ένα χειροκρότημα το αξίζουν. Ας μάθουμε να κρίνουμε συνολικά και όχι αποσπασματικά. Κι αν το αποτέλεσμα είναι νικηφόρο, το χειροκρότημα θα είναι εκτός από πολύ θερμό και συνεχόμενο, μέχρι την επόμενη αγωνιστική..