Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Αέρας» στο Roland Garros ο Τσιτσιπάς επικράτηση με 3-0 του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε δυναμική συνέχεια στην πορεία του στο Roland Garros, νικώντας και στο δεύτερο αγώνα του στη διοργάνωση χωρίς απώ...


 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε δυναμική συνέχεια στην πορεία του στο Roland Garros, νικώντας και στο δεύτερο αγώνα του στη διοργάνωση χωρίς απώλεια σετ.

Μετά την επικράτηση με 3-0 στην πρεμιέρα απέναντι στον Ζερεμό Σαρντί, απόψε ο Έλληνας πρωταθλητής «καθάρισε» με ευκολία και τον Ισπανό Πέδρο Μαρτίνεθ με το ίδιο σκορ (6-3, 6-4, 6-3) και στους «32» θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ.

Σε επίπεδο Grand Slam, ο Τσιτσιπάς έφτασε με τη σημερινό το απόλυτο (10 νίκες σε 10 αγώνες)απέναντι σε αθλητές της πρώτης εκατοντάδας, με τις τρεις απ΄ αυτές να είναι στο Παρίσι, απέναντι στους Ισπανούς Ταβερνιέ, Μουνάρ και τον Γερμανό Μέρτερερ.

Ο Μαρτίνεθ προσπάθησε στο δεύτερο σετ, όταν προηγήθηκε 2-0 με break, αλλά ο 23χρονος Έλληνας ισοφάρισε γρήγορα σε 2-2. Οι δύο αθλητές έφτασαν στο 4-4, ο Τσιτσιπάς έκανε νέο break κι έφτασε στο δεύτερο σετ κρατώντας το σερβίς του.

Στη συνέχεια, η νίκη του ήταν θέμα χρόνου καθώς ο Ισπανός δεν πίστεψε ποτέ ότι μπορούσε να επιστρέψει. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 4-1 και 5-2, για να πάρει το σετ με 6-3 και το παιχνίδι με 3-0.