Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Κηφισιά πήρε το πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου νικώντας τη Ζάκυνθο με 2-0

  Η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις της με  Αργολικές ομάδες στην Γ΄Εθνική, Κηφισιά, η πρωταθλήτρια του 7ου Ομίλου, έδωσε χτες τον πρώτο της...

 



Η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις της με  Αργολικές ομάδες στην Γ΄Εθνική, Κηφισιά, η πρωταθλήτρια του 7ου Ομίλου, έδωσε χτες τον πρώτο της αγώνα για τα μπαράζ ανόδου, αντιμετωίζοντας την ομάδα της Ζακύνθου.

 Μέχρι το 60’ η Ζάκυνθος κρατούσε το μηδέν κόντρα στην Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά το γκολ του Τετέϊ σε εκείνο το λεπτό, η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κούνια στο 66’ και το γκολ ένα λεπτό μετά του Ζέλα έκριναν το παιχνίδι και την ήττα των «κυανοκίτρινων» με 2-0. Η Ζάκυνθος δημιούργησε ελάχιστες καλές στιγμές και έκανε εύκολα το λάθος, με τους γηπεδούχους να είναι πιεστικοί και να φτάνουν στο τρίποντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Βεργέτης από τον Νομό Αρκαδίας, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Μπουρτζοβίτης Αθανάσιος (Κορινθίας) και Πριονάς Δαβίδ (Εύβοιας).

Επόμενο ματς για τον ΑΠΣ την Κυριακή με τον Πανιώνιο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Μαρίνος Ν.): Πατσιογιώργος, Κολεύρης , Τζατζανάς, Καλλιβωκάς (73’ Ντάσης), Κούνια, Σούρμπης, Κονδύλης, Κοναγκάγια, Κακολύρης Αν. (66’ Στύλλα), Κάρδαρης (73’ Παναγιωτόπουλος), Καψάσκης (63’ Κάμερον)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας Ν.): Μιχελής Θ., Παπαγγελής Β., Μκρτσιάν, Παπασάββας (82’Σπίνος), Πρίτσας (52’ Καμινιώτης), Ζέλο Ρ. (73’ Κοντογιάννης), Παυλάκης, Γκοτοβός (82’ Μεγαρίτης), Ποζατζίδης Λ. , Κρητικός Στ. (82’ Καλλέργης), Τετέϊ Α.