Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Χρήστος Καπλατζής για μία ακόμη χρονιά θα δίνει "σιγουριά" στην αμυντική γραμμή του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου

 Όταν στις αρχές του 2021 ο Φοίνικας συμφωνούσε με τον Χρήστο Καπλατζή να αφήσει τον Πανναυπλιακό 2017 και να αγωνιστεί πλέον με τα χρώματά ...


 Όταν στις αρχές του 2021 ο Φοίνικας συμφωνούσε με τον Χρήστο Καπλατζή να αφήσει τον Πανναυπλιακό 2017 και να αγωνιστεί πλέον με τα χρώματά του, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι ο χαλκέντερος αμυντικός θα συνέχιζε και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Νέα Επίδαυρο, αφού η πορεία προς τη σωτηρία ήταν κάτι από παραπάνω δύσκολη.

  Ο Χρήστος δεν άργησε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και η αφοσίωσή του στην επίτευξη του απίθανου στόχου, τον έκανε αμέσως αγαπητό. Το πόσο εκτιμήθηκε η προσφορά του, φάνηκε από την συμφωνία του να παραμείνει και μάλιστα να είναι από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που ανακοινώνονται.

  Ο Φοίνικας έχει την "τύχη" να φοράει τη φανέλα του ένα ποδοσφαιρικό διαμάντι. Η ικανοποίηση του Συλλόγου φαίνεται στην σημερινή ανακοίνωση:

 "Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση  της συνεργασίας του  με τον 28χρονο  εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό Χρήστο Καπλατζη. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να  έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας, καλή σεζόν Χρήστο!!!"