Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνειδητή επιλογή η αποχή από τους πάγκους ένα χρόνο για τον Θανάση Τσιρόπουλο - Αφοσίωση στην οικογένεια και ο γάμος της κόρης του

  Τόπε και τόκανε ο Θανάσης Τσιρόπουλος. Ήδη από πέρυσι έλεγε σε γνωστούς και φίλους ότι την επόμενη χρονιά θα μείνει εκτός γηπέδων, δεν θα ...

 


Τόπε και τόκανε ο Θανάσης Τσιρόπουλος. Ήδη από πέρυσι έλεγε σε γνωστούς και φίλους ότι την επόμενη χρονιά θα μείνει εκτός γηπέδων, δεν θα δουλέψει σε καμία ομάδα για να μείνει κοντά στην οικογένειά του. 

  Για όσους δεν γνωρίζουν, η οικογένεια του Θανάση Τσιρόπουλου μένει μόνιμα στην Πάτρα, το πατρικό του είναι στο Κουτσοπόδι ενώ εργαζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Όπως φαίνεται, οι αποστάσεις δεν είναι μικρές και όλη αυτή η διαδικασία τον κούρασε τόσο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, αφού είχε μεγάλα διαστήματα μακριά από την οικογένεια.

 Να σημειώσουμε, ότι το επόμενο Σάββατο θα οδηγήσει την κόρη του σαν νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας, πλέοντας σε πελάγη οικογενειακής ευτυχίας. 

  Το Πατρινό site Patragoal.gr ανέφερε την είδηση της "αποχής" του Θ. Τσιρόπουλου γράφοντας:

 "Χρονιά ξεκούρασης….θα είναι η φετινή για τον επιτυχημένο έμπειρο προπονητή Θανάση Τσιρόπουλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αργολίδα και αγωνίσθηκε πέρσι στην Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός, παρά τις αρκετές προτάσεις που έχει δεχθεί από ομάδες της Αχαΐας, έχει πάρει την απόφαση να μην καθίσει σε κάποιο πάγκο την φετινή χρονιά, ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, η οποία τόσο πολύ τον έχει στηρίξει τα τελευταία χρόνια στην ενασχόληση του με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα το προσεχές Σάββατο παντρεύει και την κόρη του και θα είναι μια ακόμα μέρα ευτυχίας για αυτόν.

Αναμένεται φυσικά να επιστρέψει δριμύτερος από την επόμενη χρονιά, έχοντας παρακολουθήσει όλο αυτό το διάστημα αρκετά σεμινάρια γύρω από το ποδόσφαιρο."