Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποκλεισμός - σοκ για την ομάδα της ΑΕΚ - Η Βελέζ Μόσταρ πήρε την πρόκριση στα πέναλτυ

  Δεν είναι εύκολο κιόλας να αποκλείεσαι από μία Βέλεζ με μπάτζετ όσο… τα συμβόλαιο 2-3 παιχτών σου. Η ΑΕΚ απόψε έδειξε μία χαρακτηριστική μ...

 




Δεν είναι εύκολο κιόλας να αποκλείεσαι από μία Βέλεζ με μπάτζετ όσο… τα συμβόλαιο 2-3 παιχτών σου. Η ΑΕΚ απόψε έδειξε μία χαρακτηριστική μικροψυχία λες και έπαιζε φιλικό παιχνίδι. Καμία ομοιογένεια, κανένα πλάνο στο τέλος και καμία προσπάθεια στην παράταση.

Ήταν λες και εκείνη μπήκε με τον τίτλο του αουτσάιντερ και ” έλα μωρέ τώρα ας το πάμε στα πέναλτι και ό,τι γίνει” ” ας το δούμε μέχρι το τέλος και άμα καθίσει η μπίλια κάθισε”. Προφανώς με τέτοιο σκεπτικό όχι ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλά άνθρωπος στην κοινωνία δεν μπορεί να βγει. Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να παίζει έτσι μπροστά στον κόσμο της (που επέστρεψε μετά από καιρό) και να μην έχει έστω λίγη τσίπα επάνω της, να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς της που βρέθηκαν εκεί και την στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Δεν είπαμε πως δεν έπαιξε καλά σε όλο το παιχνίδι, αντιθέτως δημιούργησε φάσεις στο πρώτο μέρος, αλλά ως εκεί. Μία κανονική Ένωση θα είχε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στο 45′ και θα ετοίμαζε βαλίτσες για την Ελφσμπόργκ. Δεν είναι δυνατόν ομάδα που έχει υποτάξει την Μίλαν και άλλες τόσες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να της βγαίνει η ψυχή να κερδίσει και να μην μπορεί στο τέλος να αποκλείσει μία ομάδα με μικρότερη Ευρωπαϊκή ιστορία και από ομάδες Super League 2.

Οι μεταγραφές σίγουρα την ανέβασαν επίπεδο, εξάλλου έλειπε και η ομοιογένεια όμως στεκόμαστε στην ηττοπάθεια αυτής της ομάδας που έπειτα από ένα σημείο και μετά ήταν το φάντασμα της στο χορτάρι. Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν άλλος ποδοσφαιριστής, φανερά ανέτοιμος και κουρασμένος δίχως φυσική κατάσταση, ο Αλμπάνης ήταν θετικός, δείχνοντας απίστευτα σημάδια ψυχραιμίας – ψυχικής δύναμης  όταν δεν παράτησε τον αγώνα και συνέχισε παρά το θέμα στον αυχένα του, ολοκληρώνοντας την κανονική διάρκεια. Ο Μάνταλος δεν ήταν κακός , πέτυχε και το γκολ στο τέλος κιόλας απλά πάλι κάπου χάθηκε και συζήτηση σήκωσε η μη επιλογή του στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μιλόγεβιτς πρέπει να κάνει τα πάντα πλέον στα Σπάτα ώστε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να διώξει όσο μπορεί τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν, δεν φταίει αυτός για σήμερα – φέρει ευθύνη στο πρώτο ματς – όμως σήμερα έκανε ότι καλύτερο δυνατό.

Όλα όμως μηδενίζονται ξανά και η ΑΕΚ καλείται να ξανακάνει επανεκκίνηση στην φάση της επανεκκίνησης. Ωστόσο πρέπει προβληματίζει τους πάντες στον Δικέφαλο πως υποτιμούν μικρότερες ομάδες την ώρα της κλήρωσης  ” με στυλ είναι χωριό θα το περάσουμε/ θα νικήσουμε ” και στο τέλος ντροπιάζονται δείχνοντας πως έχουν εκείνοι νοοτροπία μικρής ομάδας που δεν έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία ( τα παραδείγματα πολλά από την Βελέζ  μέχρι την Ζόρια).

Το μέλλον της φετινής ΑΕΚ μετά την σημερινή εμφάνιση μόνο αβέβαιο μπορεί να είναι…


Πηγή: football-scanners.gr