Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

H Ένωση Ερμιονίδας ξεκινάει την προετοιμασία της - Θερμές ευχαριστίες προς την ομάδα του Ηλιοκάστρου

  Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας τελείωσαν. Από Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις, στο πλαίσιο...

 


Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας τελείωσαν. Από Δευτέρα 2 Αυγούστου ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα.

   Υπενθυμίζεται ότι νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Πέτρος Στοΐλας, ο οποίοςθα έχει την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του και να θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

 Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, ένα γήπεδο που χρησιμοποιεί αρκετά η Ένωση και γι' αυτό και οι δημόσιες ευχαριστίες προς την τοπική ομάδα.

Η ανακοίνωση έναρξης της προετοιμασίας:

"Την ερχόμενη Δευτέρα 2/8 και ώρα 17.30 στο γήπεδο Ηλιοκάστρου η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν τον ΟΦ Ηλιοκάστρου και τον κύριο Μούγιο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων τους οποιαδήποτε στιγμή και αν τις χρειαστεί η ομάδα μας."

Φωτό: sport-ermionida