Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σκληρές ανακοινώσεις ανάμεσα σε Ν. Δημοκρατία και Π. Πολάκη για το "πόθεν έσχες" του τέως υπουργού Υγείας

Ανεβαίνουν καθημερινά οι τόνοι ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του. Μάλιστα,...


Ανεβαίνουν καθημερινά οι τόνοι ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το Πόθεν έσχες του Κ. Μητσοτάκη και της συζύγου του. Μάλιστα, μετά τις δηλώσεις των πολιτικών με τα πόθεν έσχες, η Ν. Δημοκρατία επιτέθηκε στον Π. Πολάκη ισχυριζόμενη ότι απέκρυπτε στοιχεία.

  Συγκεκριμένα η Ν. Δημοκρατία ισχυρίζεται ότι: 

«Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο;» επισημαίνει το κυβερνών κόμμα

«Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία… »,π.

«Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι 'γενικός χειρούργος' (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι 'χειρουργός', μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

 Άμεση ήταν η αντίδραση του τέως υφυπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος απαντά όχι μόνο με στοιχεία αλλά και προειδοποιεί για αγωγή:

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν εσχες μου  και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια  την «επιχείρηση»(το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτό 3-4-5)

Απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ,ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ»!!!!

Σε διαφορετική περίπτωση ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ δεν θα έχει προηγούμενο και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ!!!

Παυλος Πολακης 

ΥΓ Ο χρόνος άρχισε να κυλάει ...

 Σημειώνεται ότι σε χτεσινή δήλωσή του ο Π. Πολάκης δικαιολόγησε το πόθεν έσχες της συζύγου του αλλά και την έναρξη της δικής του εταιρίας λέγοντας:

«..Ναι, η γυναίκα μου ασκεί το επάγγελμα της πνευμονολόγου από το 2004 που τελείωσε την ειδικότητα και έχει ιατρείο. Ούτε οφσορ, έχει, ούτε σπίτι του Βολταίρου, ούτε τη χρηματοδοτούν εφοπλιστές!!!» γράφει ο Παύλος Πολάκης με σαφή αναφορά στις δραστηριότητες της Μαρέβας Γρκαμπόφσκι Μητσοτάκη για να συμπληρώσει ότι μετά την ήττα στις εκλογές άνοιξε και πάλι τα βιβλία του και ασκεί το επάγγελμα του Γενικού χειρούργου, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ως υπουργός.