Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη στην κάμερα της ΕΡΤ - Ντροπή για όλους τους Έλληνες (Βίντεο)

  Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Ά...

 


Το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του, στην κατηγορία των 96 κιλών στην Άρση Βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

«Δεν κλαίω επειδή δεν πήγα (φαινομενικά) καλά. Κλαίω επειδή τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει την κατάστασή σου κι εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό θέλω να σταματήσω να ηρεμήσω».

Το αυθόρμητο ξέσπασμα του αθλητή δείχνει την σαπίλα που υπάρχει στον αθλητισμό και τον διαχωρισμό των αθλητών σε 2ης και 3ης κατηγορίας.

Υπουργοί που αντί να βρίσκονται δίπλα στους αθλητές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι φωτογραφίες μόνο στις επιτυχίες. Έτσι μόνο με την αγάπη και το πάθος του αθλητή Στέφανου Ντούσκου μάθαμε για τον νέο μας Ολυμπιονίκη, άγνωστο μέχρι χθες στους περισσότερους από εμάς. Η βοήθεια δυστυχώς στους πιο πολλούς αθλητές έρχεται από την οικογένεια και τους χορηγούς. Το κράτος είναι πάντα απών.

Κύριε Αυγενάκη πιστεύουμε να μη χάσετε την ευκαιρία και να υποδεχτείτε τον αθλητή όταν θα έρθει στην Ελλάδα και να βγάλετε και πάλι έναν λόγο (τον οποίο δεν θα τον πιστεύεται, αλλά αυτό θα θέλει να ακούσει ο κόσμος, ξέρετε εσείς).

Έτσι λοιπόν και όποιος διανοηθεί και σηκώσει φωνή ξέρετε εσείς. (βλέπε Πετρούνια).

Διαβάστε μας στο : https://www.politispress.gr/

Ακολουθήστε μας στο FB: https://www.facebook.com/politispress.gr

Ακολουθήστε μας στο Twitter: https://twitter.com/politispress_gr

Κάντε την εγγραφή σας στο κανάλι μας στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIAE...