Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Γιώργος Βορινιώτης με πολλές φιλοδοξίες στον πάγκο της Ελλάδας Βέλου

  Γειτονικός νομός η Κορινθία και η αθλητική συνεργασία με την Αργολίδα είναι αυτονόητη. Ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα έχουν αγωνιστεί σε ...

 


Γειτονικός νομός η Κορινθία και η αθλητική συνεργασία με την Αργολίδα είναι αυτονόητη. Ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Κορινθίας και το αντίστροφο.

  Ο Γιώργος Βορινιώτης όμως, είναι ένα  πρόσωπο που έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία στην Αργολίδα σαν ποδοσφαιριστής αλλά και παρακολουθώντας τις σχολές προπονητών στο Ναύπλιο, έχει πλέον ενσωματωθεί στον προπονητικό χώρο και αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση.

  Ο ανοιχτός και πάντα εύθυμος χαρακτήρας του, είναι το στοιχείο που τον κάνει αγαπητό και φίλο με όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Η δε αγάπη του για το ποδόσφαιρο, δημιουργεί πάντα ενδιαφέρουσες συζητήσεις αφού ξέρει πλέον τόσο κόσμο στο χώρο, που καταφέρνει να συγκεντρώνει τους ανθρώπους γύρω του και να γίνεται  το επίκεντρο.

  Ο γνωστός σε μας και ως "Βόρι", ξεκίνησε την περσινή χρονιά σαν πρώτος προπονητής στην Ελλάδα Βέλου. Η διακοπή όμως των τοπικών πρωταθλημάτων δεν τον εμπόδισε να εργαστεί μετά τα Χριστούγεννα σαν βοηθός προπονητή στον Παναρκαδικό στο πλάϊ του Θ. Μαυρουδή με αρκετή επιτυχία αφού η ομάδα παρέμεινε σχετικά εύκολα στην Γ' Εθνική.

 


Φέτος όμως, που όλοι ελπίζουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, ο Γιώργος Βορινιώτης φιλοδοξεί να πετύχει όλους τους στόχους που βάζει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του.

  Η ανάδειξη νέων γηγενών ποδοσφαιριστών, το πειθαρχημένο και σωστό ποδόσφαιρο αλλά και η βαθμολογική κατάταξη της ομάδας στην πρώτη τετράδα, είναι στόχοι που "προκαλούν" τον φιλόδοξο προπονητή και τον αναγκάζουν να δώσει τη δική του μάχη ώστε να τα καταφέρει.

  Η ανακοίνωση της ομάδας της Ελλάδας Βέλου αναφέρει τα εξής: 

Ο Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει,

την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο

με τον προπονητή  της ανδρικής ομάδας, κ. Γιώργο Βορινιώτη.

Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνετέλεσαν στην απόφαση

της ανανέωσης της συνεργασίας μας για 2η χρονιά.

Η ομάδα μας παρά τις δυσκολίες και το ρευστό περιβάλλον

λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της

για την νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την διατήρηση του περσινού κορμού

ενώ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και μερικές νέες προσθήκες.

Η έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 

θα  γίνει την Δευτέρα 2/8/2021.