Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Κώστας Σαρρής το νέο επιθετικό όπλο του Ατρομήτου Χιλιομοδίου

  Γνήσια ποδοσφαιρόφατσα, αγαπητός και συμπαθής, έχει φάει τον πρωταθλητισμό με το κουτάλι. Παναργειακός, Ερμής Κυβερίου, Αστέρας Δρεπανιακό...

 


Γνήσια ποδοσφαιρόφατσα, αγαπητός και συμπαθής, έχει φάει τον πρωταθλητισμό με το κουτάλι. Παναργειακός, Ερμής Κυβερίου, Αστέρας Δρεπανιακός, Εθνικός Τολού, ΠΑΟ Κουτσοποδίου, ΑΕΚ Άργους μερικές από τις ομάδες της Αργολίδας. Παννεμεατικός, Θύελλα Πετρίου και τώρα Ατρόμητος Χιλιομοδίου οι ομάδες της Κορινθίας. Μια καρριέρα έντονη, μια διαδρομή χορταστική γεμάτη φίλους, τίτλους και έντονα συναισθήματα. Είναι η πορεία του Κώστα Σαρρή.

  Πέρυσι προσπάθησε να ενισχύσει τον Αστέρα Δρεπανιακό για μία ακόμη φορά. Τον πρόλαβε η διακοπή του πρωταθλήματος από τον κορωνοϊό. Φέτος όμως, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου αποφάσισε να ενισχυθεί επιθετικά ποντάροντας σε ένα πολύ γνωστό δίδυμο. Γιώργος Κορωνίδης και Κώστας Σαρρής. Εκτός από πολύ στενοί φίλοι, θα συνεργαστούν ακόμη μια φορά και στην επίθεση της ομάδας με στόχο φυσικά την επιστροφή της στην Γ' Εθνική.

 


Ο Σαρρής είναι ο επιθετικός που θα βρει το γκολ με οποιοδήποτε τρόπο. Εξαιρετικός τεχνικά, με άριστα τελειώματα στην περιοχή αλλά και δημιουργικότητα έξω από αυτήν. Μεγάλη εμπειρία, που συνοδεύεται όμως και από μαχητικότητα όταν το παιχνίδι είναι κρίσιμο. Όπως όλοι οι καθαρόαιμοι επιθετικοί, αρνείται να ηττηθεί..

 


Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου μπορεί να στηρίζεται στους δύο Αργολιδείς επιθετικούς. Άλλωστε, από την στενή τους συνεργασία τόσα χρόνια, είναι σαν να κερδίζουν έναν ακόμη "παίκτη".

 Η σημερινή ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει την προσθήκη στην ομάδα του πολύπειρου μεσοεπιθετικού ΚΏΣΤΑ ΣΑΡΡΗ. Με την τεράστια εμπειρία του θα συνεισφέρει σημαντικά σε όλους τους τομείς  της ομάδας. Κώστα καλώς ήρθες στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.