Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο τουρνουά beach soccer στην Ερμιόνη

 Mία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική διοργάνωση Beach soccer ολοκληρώθηκε στην Ερμιόνη, για αθλητές άνω των 15 ετών.   Oι διοργανω...


 Mία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική διοργάνωση Beach soccer ολοκληρώθηκε στην Ερμιόνη, για αθλητές άνω των 15 ετών.

  Oι διοργανωτές Δημήτρης Κούσης και Αργύρης Τζιέρης έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι τόσο από την ποιότητα της διοργάνωσης όσο και από το επίπεδο των συμμετοχών.

 



Στο δεύτερο τουρνουά του Beach Soccer για αθλητές άνω των 15 ετών με την ομάδα του Παραλιακού να κερδίζει το κύπελλο του τουρνουά αφού κέρδισε με 6-4 την ομάδα των GALACTIKOS.

Συγκεκριμένα στον πρώτο ημιτελικό ο Παραλιακός κέρδισε άνετα τον Βραδυποριακό με σκορ 5-1. Για τους νικητές τρία τέρματα πέτυχε ο Νίκος Λαζάρου και από ΄ένα ο Φοίβας και Χριστόφορος Κουτσοποδιώτης . Ενώ για του ηττημένους το γκολ της τιμής πέτυχε ο Γιάννης Χαλούβας .

Στον δεύτερο ημιτελικό αγωνίστηκαν οι GALACTIKOS με τους GREEKFREAKS . Το τελικό σκορ ήταν 6-4 υπέρ των GALACTIKOS με τον Κέλλη να πετυχαίνει και τα έξι τέρματα των νικητών !!!!!. Για τους ηττημένους σκόραραν ο Κοσμάς Δημαράκης δύο γκολ και από ένα ο Νίκος Φουρνάρος και Νίκος Αποστόλου.

Στον μεγάλο τελικό οι GALACTIKOS φανερά κουρασμένοι αν και προσπάθησαν έχασαν δύσκολα από τον  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ με  6-4.


Αμέσως μετά το φινάλε τον αγώνων έγινε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή του τουρνουά.

Τα μετάλλια και το κύπελλο στους νικητές παρέδωσε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ενώ στους ηττημένους ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθούν οι αγώνες του δεύτερου τουρνουά για αθλητές κάτω των 15 ετών.

Φωτό: sport ermionida