Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Νίκος Ζουγλής από τον Αριστέα Άργους στην επαγγελματική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης - Τριετές συμβόλαιο για τον νεαρό Αργείο

  Συνεχίζοντας μια πολύ σπουδαία παράδοση αλλά και την σημαντική του προσφορά  προς το Αργολικό ποδόσφαιρο και τους ταλαντούχους ποδοσφαιρισ...

 


Συνεχίζοντας μια πολύ σπουδαία παράδοση αλλά και την σημαντική του προσφορά  προς το Αργολικό ποδόσφαιρο και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, η Ακαδημία του Αριστέα Άργους ανακοίνωσε πριν από λίγο την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου ενός ποδοσφαιριστή που βγήκε από τα σπλάχνα της, του Νίκου Ζουγλή ο οποίος ανήκει πλέον στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ως επαγγελματίας.

  Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους πρωτεργάτες Κλεόβουλο Καλτάκη, Αποστόλη Κατσά αλλά καιι σε όλους τους προπονητές της Ακαδημίας του Αριστέα, που μέσα από μεθοδική δουλειά και μεράκι για το ποδόσφαιρο συνεχίζουν να δημιουργούν αυριανούς άσους στο ποδόσφαιρο, οι οποίοι εκπροσωπούν τόσο την πόλη του Άργους αλλά και όλη την Αργολίδα σε επαγγελματικές κατηγορίες.

 


 *Ο Νίκος Ζουγλής κατά την μεταγραφή του από τον Αριστέα Άργους στον Αστέρα Τρίπολης.


* Ο Νίκος Ζουγλής κατά την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ:

 "Μια πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία για τον 17χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Ζουγλή ο οποίος υπέγραψε τριετέςεπααγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με πολύ καλές οικονομικές απολαβές.

  Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

   Ο Νίκος Ζουγλής γεννήθηκε στις 14-11-2003 στο Άργος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους με προπονητές τον Κλεόβουλο Καλτάκη και τον Αποστόλη Κατσά. Συμμετείχε σε όλες της Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας καθώς και στην Περιφερειακή ομάδα.

 



Το 2019 σε ηλικία 15 ετών πήρε μεταγραφή από τον Αριστέα Άργους για τον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Κ-17. Την περίοδο 2020- 2021 αγωνίστηκε στην ομάδα Κ-19 σημειώνοντας 5 τέρματα με προπονητή τον Γιάννη Δουβίκα. 

  Η Ακαδημία του Αριστέα Άργους ευχαριστεί τους κ.κ. Μποροβήλο Δημήτρη, Χρήστο Νικολάου και Γιάννη Δουβίκα για τη βοήθεια προς τον νεαρό ποδοσφαιριστή και την άψογη συνεργασία τους με την Ακαδημία του Αριστέα Άργους".


 *Υπενθυμίζεται στους αναγνώστες του Argolidamagazine πως εκπρόσωπος του Νίκου Ζουγλή είναι ο κ. Κώστας Σπανουδάκης, πατέρας του νεαρού άσου που αγωνίστηκε μέχρι την ηλικία των 15  στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα ενώ τώρα αγωνίζεται στην Πορτογαλική Γκιμαράες.