Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πολύ κοντά σε συνεργασία με εξαιρετικό προπονητή ο Ποσειδώνας Διδύμων - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Σωτήρη Κονδύλη

    Ο Ποσειδώνας Διδύμων είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία της από την Α' κατηγορία. Συμμετέχει ανελλιπώ...

   


Ο Ποσειδώνας Διδύμων είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία της από την Α' κατηγορία. Συμμετέχει ανελλιπώς στο τοπικό πρωτάθλημα από τότε που ανέβηκε, λίγομετά΄την ίδρυσή του, ενώ έχει αγωνιστεί και μερικά χρόνια στην -τότε- Δ΄Εθνική.

  Το περσινό πρωτάθλημα, στις 6 αγωνιστικές που πρόλαβαν να γίνουν ο Ποσειδώνας είχε καταφέρει να φτάσει στην 2η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον Παναργειακό, στον όμιλό του και όλα εδειχναν ότι θα συμμετείχε με χαρακτηριστική ευκολία και στα "μπαράζ" ανόδου.

  Δυστυχώς, η πολύ καλή του πορεία διακόπηκε στις αρχές Νοεμβρίου σκορπίζοντας την απογοήτευση σε παίκτες, διοίκηση και τους πολυπληθείς φίλους της, που ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται.

 Η δύσκολη χρονιά που έρχεται, μπορεί να κρατάει "πίσω" αρκετούς παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων, όχι όμως και τους ανθρώπους του Ποσειδώνα. Ο Σωτήρης Κονδύλης, ένα παιδί μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας, ανέλαβε πέρυσι την προεδρία, αμέσως μόλις εγκατέλειψε την πολύχρονη και γεμάτη με σημαντικές διακρίσεις ποδοσφαιρική του καριέρα. Με γρήγορες κινήσεις άλλαξε σημαντικά το έμψυχο υλικό και κατάφερε με προπονητή τον παλιό γνώριμο Νίκο Μητροσύλη να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο,το οποίο όπως προαναφέρθηκε είχε αναρριχηθεί στην δεύτερη θέση.

  Φέτος, παρά τις αντιξοότητες, ο Σωτήρης Κονδύλης μαζί με ανθρώπους αγαπούν εμπράκτως την ομάδα και δίνουν και την ψυχή τους, συγκρότησαν ένα ικανότατο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της στην ώρα που πρέπει, να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές της περιοχής και να παρουσιαστεί και φέτος αξιόμαχη και ανταγωνιστική.

  Μεγάλο βάρος έχει ήδη δοθεί στην θέση του προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ν. Μητροσύλη για τον πάγκο του Ερμή Κιβερίου. Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, ο Ποσειδώνας Διδύμων είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με εξαιρετικό τεχνικό, η πορεία του οποίου μέχρι σήμερα, οι γνώσεις του αλλά κυρίως η συμπεριφορά του στα γήπεδα,  εγγυώνται μια πολύ καλή και αποδοτική συνεργασία  με την ιστορική ομάδα. Σε ελάχιστες μέρες, ίσως και ώρες το όνομα του νεαρού τεχνικού αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα.

  Τα ονόματα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι τα εξής: 

Πρόεδρος :   Σωτήρης Κονδύλης

Α΄Αντιπρόεδρος : Χρήστος Αποστόλου

Β΄Αντιπρόεδρος : Μούγιος Δημήτρης

Γραμματέας    : Ελένη Δεβελέκου

Ταμίας : Παναγιώτα Παπαθανασίου

Γενικός Αρχηγός : Γιάννης Μπάρδης

Β΄ Γενικός Αρχηγός  : Ευθύμιος Προσύλης

Ειδικό Μέλος : Γιάννης Παπαθανασίου

Μέλη : Διαμάντω Παπαθανασίου, Γιώργος Τσέπας  , Δημήτρης Ξουλουμπάρδης.

Αναπληρωματικά Μέλη : Ιωαννίδης Παναγιώτης , Αργύρης Μπάρδης του Ιωάννη , Βόγκλης Δημήτρης

Εξελικτική Επιτροπή : Αντώνης Παπαντωνίου, Γεώργιος Βουρλής , Αργύρης Μπάρδης του Γεωργίου.