Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αργολίδα: Εσωκομματικές εκλογές και επιλογή ονόματος στο Κίνημα Αλλαγής (εικόνες)

Μέχρι τις επτά το απόγευμα διαρκεί η εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις επτά το πρωί στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα του ΚΙΝ...

Μέχρι τις επτά το απόγευμα διαρκεί η εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ξεκίνησε στις επτά το πρωί στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα του ΚΙΝ.ΑΛ. σ΄ όλη τη χώρα, με τα μέλη του να καλούνται να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.
Παράλληλα, τα μέλη του κόμματος θα εκλέξουν τους 4.600 αντιπροσώπους για το 3ο συνέδριο στις 20-22 Μαΐου και τις δημοτικές- νομαρχιακές επιτροπές.

Στα εκλογικά κέντρα της Αργολίδας οι προσέλευση είναι συνεχής και τα κομματικά στελέχη δηλώνουν ικανοποιημένα από την μέχρι τώρα συμμετοχή.

Ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Καλώ κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, που πίστεψε και πιστεύει στη δημοκρατική παράταξη να συμμετάσχει σε αυτή τη γιορτή της αναγέννησης.
Σήμερα επιλέγουμε τους αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς που έδωσαν τον αγώνα σε κάθε τοπική κοινωνία για να δυναμώσει το κίνημα μας.
Σήμερα με τη συμμετοχή σας δίνετε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα μας προσπάθεια. Σε μια προσπάθεια για μια δυνατή δημοκρατική παράταξη, σε μια προσπάθεια για ένα κόμμα θεσμικό, προοδευτικό, δημοκρατικό που θα αγωνίζεται καθημερινά απέναντι στην αδικία, απέναντι στην αναξιοκρατία που πληγώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα".